Politikeren kom til at stemme for et lovforslag, som han var voldsomt imod – man tror, det er løgn, når man hører hvorfor

Colourbox

En del skoler kender problemet med elever, der ikke hører efter i timen, fordi de er travlt optaget på Facebook.

 

Men problemet findes bestemt også i de voksnes verden.

 

Nu er der ligefrem en politiker, der er kommet til at stemme forkert til et vigtigt lovforslag, fordi han var opslugt af at kommunikere på Facebook.

 

Det drejer sig om Scott Wilk, som er medlem af parlamentet i Californien.

 

Wilk er republikaner. Hans parti har i årevis stemt nej til de årlige budgetforslag, som er udformet af de regerende demokrater.

 

I år har han tordnet mod, hvad han kalder demokraternes opsvulmede budget. Han har lovet sine vælgere, at han vil bekæmpe det til det sidste.

 

Men så skete der altså lige det, at han ved en fejltagelse kom til at stemme for budgetforslaget. Han blev distraheret, fordi han sad og skrev på Facebook under afstemningen.

 

Det er jo i sig selv ret opsigtsvækkende, at også en lovgiver sjusker med sit arbejde, fordi han er i gang på sin Facebook-side.

 

Men nu kommer det bedste ved historien.

 

Det lavede han på Facebook

Hvad var det, han havde så travlt med på Facebook? Ja, det var såmænd at fortælle folk, at der nu var afstemning om budgettet, hvor han ville levere et rungende nej.

Læs også
Facebook: Mere regeringsstyret censur

 

Det blev han så optaget af, at han stemte ja! Ligesom skoleeleverne, der ikke følger med i timerne.

 

Som Wilk selv konkluderer … naturligvis på Facebook:

 

”Min kone har ret – jeg duer ikke til at multitaske. Ved en fejltagelse stemte jeg for budgettet, mens jeg var i gang med at angribe det på Facebook. Det siger noget om farerne ved de sociale medier.”

 

Det sidste kan han jo have ret i. Spørgsmålet er så, om han næste gang vil modstå fristelsen til at bruge Facebook i utide og koncentrere sig om sit arbejde.

 

(The Blaze)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…