Politikere har et medansvar for terror

Før 1983 havde vi ikke ghettoer, ingen der ringede efter brandvæsenet og overdængede brandfolkene med sten, ingen der trængte ind i gymnastiksale og fordrev sportsudøvere eller chikanerede/truede folk i svømmehaller m.m., ingen der kunne finde på at gå jublende i skole med palæstinensiske flag, når 3000 helt uskyldige mennesker blev dræbt i et terrorangreb.

 

Det sidste så vi dagen efter, at fly tordnede ind i tvillingetårnene i New York. Det kan man læse i bogen ”fordi jeg siger det” af tidligere skoleinspektør Lise Egholm Rådmandsgadeskolen på Nørrebro.  Optoget af jublende elever fortæller noget om elevernes og da specielt deres forældres menneskesyn.

 

Endvidere har der været mange terrorforsøg, og den sidste for få uger siden havde fatale konsekvenser. Islam/kulturen i bla. Mellemøsten er en voldskultur med Sharia og undertrykkelse af kvinder.

 

Voldkultur mødes af dialog-pædagoger

I bogen skrevet af Saddam Husseins huslæge fremgår, at folk blev smidt ud fra 4. sal. Husseins sønner smadrede knæskallerne på fodboldspillere, som ikke havde spillet tilfredsstillende. Mange fra Mellemøsten tager denne voldskultur med sig herop.

 

Her bliver de mødt med dyre integrationsprojekter, dialogmøder m.m. Intet tyder på, at det har hjulpet de sidste 30 år, for mange arabiske drenge har ikke fået nogen opdragelse.

 

Hæderlige muslimer ryster på hovedet over myndighedernes naivitet. Hvorfor sender man ikke de kriminelle hjem? Det vil være særdeles forebyggende og have sparet mange uskyldige ofre for deres lidelser. Muslimer vil ikke blive ramt af fordomme i bylivet, og vi ville have sparet mange hundrede Mia kr.

 

Tidligere har vi altid modtaget flygtninge, som er gledet ind i samfundet uden dyre integrationsprojekter.

 

Ovenstående lille udpluk af forandringer i Danmark er IKKE det Danmark vi kender. De ansvarlige for den førte udlændinge- og retspolitik er politikerne. Specielt rød blok har svigtet. Det fremgår af bogen ”Opgøret om 30 års udlændingepolitik”.

 

 

DF´ere er klamme kældermennesker

Mogens Lykketoft sagde tilbage i slutfirserne, når nogle klagede over uvorne arabiske naboer: ”Så drikker man bare en bajer over hækken”. Efter valgnederlaget i 2005 lignede ML en tæsket hund og udtalte, at han har lært, at han skal lytte til folks bekymringer!

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

I 1992 var ML sammen med rød blok med til at vedtage særloven for palæstinensere. Af de palæstinensere der fik asyl, er ca. 40 % konstateret kriminelle og ca. 70 % er uden for arbejdsmarkedet. Eneste trøst for ML er, at der over hele Europa har været millionvis af andre nyttige idioter.

 

Marianne Jelved har udtalt, at Pia Kjærsgaard ikke kan lide små brune børn. Endvidere er PK tegnet som en rotte, der lige er kommet op af kloakken.

 

Forfatteren Carsten Jensen har kaldt DF’ere for klamme kældermennesker. Forfatteren har kritiseret tonen i debatten og angivet det som én af årsagerne til nogle muslimers ageren!

 

Hykleriet er til at få øje på

Økonomiminister Morten Østergaard deltog med en kalot på hovedet ved den dræbte jødes begravelse. MØs parti De Radikale har ellers i tolerancens navn stået i spidsen for at tage imod tusindvis af jødehadere.

 

Radikale flytter Deres børn fra indvandrertunge skoler.  Hykleri er der nok af. Heldigvis har der været folk som Pia Kjærsgaard og Søren Krarup m. fl., der er gået imod strømmen trods store personlige omkostninger.

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

Vi skal tage godt imod nytilkomne, men være langt mere kritiske med hvem vi lukker ind. Opsig utidssvarende konventioner, stil klare og tydelige krav fra dag 1, og at konsekvensen for overtrædelse vil medføre udvisning.

 

I udvisningssager skal vi ikke forvente megen hjælp af dommerne, som nu igen har demonstreret, at de er blottet for sund fornuft. Vi skal have revolutioneret vores retssystem, når vi forhåbentlig får en ny justitsminister efter næste valg.  Man kan, hvad man vil.

 

Knud Kølbæk, Vejle

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…