Nye choktal: Der kommer 1,5 mio asylansøgere til Tyskland i år – “vi har helt mistet overblikket, og sammenbruddet truer,” siger myndigheder

Skærmprint You Tube

For omkring en måned siden regnede myndighederne med, at der ville komme 800.000 asylansøgere til Tyskland i år.

 

Landet var dengang rystet i sin grundvold. Det tidligere skøn havde været på 200.000 asylansøgere i 2015.

 

Nu er tilstrømningen kommet helt ud af kontrol. Tallet på 800.000 er fordoblet.

 

I dag mandag den 5.10. offentliggør den tyske avis Bild nye choktal.

 

De 800.000 er vokset til 1,5 mio asylansøgere i år.

 

Tallene skal angiveligt stå i en hemmeligstemplet rapport, som er lækket til avisen af en anonym embedsmand.

 

En talsmand for regeringen, Georg Streiter, er kommet med et forsøg på et dementi af rapporten. Men det virker særdeles halvhjertet. Streiter nøjes med at sige: “Ingen kender det papir (…) derfor ville jeg ikke tillægge det større betydning.” (The Local)

 

Der kommer nu 10.000 asylansøgere om dagen til Tyskland. De sidste tre uger er der kommet 230.000. Og tallet fortsætter med at stige. Det er baggrunden for at vurdere, at det samlede antal asylansøgere for 2015 når op på 1,5 mio.

 

Dertil kommer familiesammenføringerne. Erfaringen viser at hver asylansøger henter mellem 4 og 8 familiemedlemmer til Tyskland. Det betyder, at den tyske befolkning alene i år vil vokse med flere millioner indvandrere fra ikke-vestlige ofte muslimske lande.

 

Sammenbruddet truer

Myndighederne arbejder febrilsk på at skaffe overnatningsmuligheder, og alt bliver taget i brug. Men man kan slet ikke følge med.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

“Vi har helt mistet overblikket. Vi ved ikke hvor mange, der kommer ind i landet, og vi ved ikke, hvor de er.”, siger en embedsmand til Bild.

 

Myndighederne frygter, det går helt galt i provinsen, hvor de slet ikke er rustet til at tage imod så mange asylansøgere.

 

“Sammenbruddet truer”, siger en rystet embedsmand til avisen.

 

Tilstrømningen til Tyskland har længe været meget høj, fordi det har været nemt at komme ind og nemt at få sociale ydelser, og fordi det er et velstående land. Men efter den 4. september, da Tysklands kansler Angela Merkel sagde, at alle syriske asylansøgere var velkomne i Tyskland, er tilstrømningen vokset eksplosivt. Mange, som hverken er syrere eller flygtninge, er også strømmet til.

 

Nu fem uger senere er situationen ved at komme helt ud af kontrol.

 

Befolkningen er ved at få nok

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Der synes at ligge en oplevelse af historisk skyld bag, at forbundskansler Angela Merkel og de andre politikere har kastet deres land ud i dette kaos. De har villet rense Tyskland for nazitidens forbrydelser, og derfor har de været meget ivrige efter at vise, at de vil asylansøgere det godt.

 

Det virker meget følelsesstyret og meget lidt gennemtænkt. Og politikerne har slet ikke befolkningens opbakning til denne skyldfølelse. En aktuel meningsmåling taler sit meget klare sprog:

 

67 procent af tyskerne føler ikke, at de har et særligt historisk ansvar for at tage imod mange flygtninge. Kun 26 procent siger, at de har et sådant ansvar. (Die Welt)

 

Dette er et blandt mange tegn på, at befolkningen er ved at få nok af den hovedløse asylpolitik og dens alvorlige konsekvenser.

 

Angela Merkels popularitet svinder. Til gengæld får hendes hårdeste kritiker voksende opbakning. Det er Horst Seehofer, som er leder af Merkels søsterparti CSU og ministerpræsident i Bayern. Seehofer siger nu, at man burde køre busser med asylansøgere hen foran Forbundsdagen, så politikerne kunne konsekvenserne af deres handlinger.

 

Også det indvandringskritiske parti Alternative für Deutschland (AfD) har vind i sejlene, og PEGIDA-bevægelsen rører igen på sig.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Tyskland er en tikkende bombe.

 

Kilde: http://www.bild.de/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…