Muslimske piger skal dækkes til, fordi bananer og appelsiner er dækket til – dette specielle argument fremføres på en hjemmeside lavet af en dansk folkeskolelærer

Privat

Hvis man går en tur et sted i Danmark hvor flertallet af indbyggerne er muslimer, så vil man se ikke så få piger med hijab, bedre kendt som det muslimske tørklæde.

 

Det er især i bydele som Nørrebro i København, Vollsmose i Odense og Gellerup i Aarhus, at fænomenet bliver mere og mere udbredt, men alle steder hvor der bor mange muslimer, kan man se at hijabben bliver mere og mere populær.

 

Ikke kun blandt voksne kvinder, men også hos piger helt ned i 1. klasse. Det er især de somaliske indvandrere, som opfordrer til, at pigerne får hijab på, når de er 6-7 år.

 

På en dansk hjemmeside, som hedder ”Barn i Islam”, kan man læse noget om, hvorfor piger opfordres til at have hijab på, man skriver:

 

”Det beskytter hende mod krænkelse, skade og fortræd.”

 

Hjemmesiden siger ikke noget om, hvor faren mod piger kommer fra, men man drager en parallel til naturens verden.

 

Man skriver at frugt, grøntsager og østers også har hijab på, for at beskytte mod sygdom og ødelæggelse.

 

”Appelsinen holder sig inde i sit blanke orange Hijab, for at beskytte dens lækre frugt. Ellers ville den tabe sin smag,” hedder det, og der henvises til andre frugter, som også har en elegant hijab på.

 

 

Det står ikke lysende klart, hvorfor en pige uden hijab skal sammenlignes med en banan uden skræl.

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

 

Er påstanden, at mennesker også skal dækkes til, fordi det simpelt hen er naturens orden at dække sig til? Jamen, så skulle mænd jo også dækkes til. Men det skal de netop ikke i islam.

 

Men hvis kvinder skal være ligesom bananer, hvorfor skal mænd så ikke? Det er jo ikke hun-bananer, der dækker sig til. Det er ikke små appelsin-piger, der bliver forsynet med en skal.

 

Disse paralleller til frugter og andet er med andre ord blottet for enhver logik.

 

Men hensigten med al denne frugtsnak er klar nok: Man vil tilskynde praktiserende muslimer til, at piger skal have tørklæde på fra skolealderen, eller som man skriver – når puberteten er indtruffet.

 

Her er der igen noget, der falder i øjnene: Hvis man følger hjemmesidens billeder, så indtræffer puberteten meget tidligt hos muslimske piger – jævnfør at man taler om skolealderen.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

 

Det er da også en kendsgerning, at små muslimske piger betragtes som kønsvæsner, der bør dække sig efter de islamiske forskrifter fra en meget ung alder.

 

Profeten Muhammed forlovede og giftede sig selv med en pige, før kun fyldte 10 år.

 

Det er højst bemærkelsesværdigt, at denne hjemmeside redigeres af en lærer i den danske folkeskole og henvender sig til muslimske forældre, som opdrager børn i et ikke-muslimsk land.

 

Hvilket syn på piger og kvinder formidler denne lærer under sit arbejde i folkeskolen?

 

Siden kan ses her http://www.barn-i-islam.dk/

 

Hvis man har spørgsmål til indehaveren af ”Barn i Islam”, kan hun kontaktes her [email protected]

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…