Midt på motorvejen opdager bilisterne pludselig et truende muslimsk budskab

Avpixlat

Vi er på en motorvej i det sydlige Tyskland. På en bro over motorvejen hænger et banner med et truende muslimsk budskab.

 

Der står: “Euer kinder werden Allah beten oder sterben”

 

Det betyder:

 

“Jeres børn skal tilbede Allah eller dø”

 

Billedet fra motorvejen har i et par dage ligget på nettet. Avpixlat skriver, at de har gransket billedet og finder det overvejende sandsynligt, at det er ægte. Det kan dog være nogle måneder gammelt.

 

De henviser til, at den tyske tv-kanal SWR rapporterade allerede den 19 juni havde et indslag om et banner med samme budskab. Det hang også på en gangbro over en motorvej også ved Stuttgart. Men der kan også være tale om to forskellige bannere.

 

At være vantro er den største synd

Islam fordømmer det at være vantro som den måske største synd. Dem, der ikke er muslimer skal konvertere til islam, underkaste sig muslimerne eller dø.

 

Det er det Islamisk Stat og andre islamistiske bevægelser demonstrerer i praksis. Men forfølgelse af kristne, jøder og andre vantro er udbredt i mange muslimske lande.

 

I Tyskland vokser andelen af muslimer med rivende hast, og der sker tilsyneladende en kraftig radikalisering her som i andre europæiske lande. Blandt andet DIE WELT har for få dage siden beskrevet, hvordan islamister i store dele af Tyskland arbejder på at påvirke de mange muslimske asylansøgere i radikal retning. Og det vurderes at en del af asylansøgerne allerede er radikale islamister, når de kommer til Europa. To procent af asylansøgerne er knyttet til Islamisk Stat, sagde en libanisisk minister for nylig til premierminister David Cameron.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

Så sent som i går forsøgte en islamist at dræbe en kvindelig betjent med en kniv på åben gade i Berlin.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…