Mellemøstlig mand ville have en søn: Læs her, hvordan han reagerede, da hans hustru fødte en datter

Colourbox

I denne uge vil der ved Retten i Lyngby blive oprullet en sag, der i al sin modbydelighed er næsten ufattelig.

 

En 30-årig mellemøstlig mand tiltalt for at have mishandlet sin nyfødt datter og for at have forsøgt at dræbe hende. (Ekstrabladet)

 

Angiveligt, fordi han ønskede sig en søn og blev sur, da hans hustru i stedet fødte en datter.

 

Bukkede babyen sammen og forsøgte at kvæle hende

Den 30-årige er således tiltalt for flere gange at have forsøgt at kvæle babyen to dage efter fødslen. Dels ved at holde en pude over babyen ansigt og dels ved at holde hånden over hendes næse og mund, så hun ikke kunne trække vejret, men det lykkedes hver gang for moderen at gribe ind og skubbe ham væk.

 

Ifølge Ekstra Bladet lyder tiltalen også på grov vold mod den nyfødte pige. Allerede dagen efter fødslen bøjede den 30-årige fader babyen fingre bagover og bukkede også hendes krop sammen på midten, indtil hendes hoved og fødder rørte ved hinanden.

 

Udover sigtelsen for drabsforsøg og grov mishandling af sin nyfødte baby, står den 30-årige mand også tiltalt for ulovlig tvang og trusler på livet, efter han fra den 7. februar til den 25. februar, hvor hans hustru fødte, havde truet med at slå hende ihjel, hvis hun forlod lejligheden.

 

Pårørende gik til politiet

Også i dagene efter fødslen blev hustruen truet til ikke at forlade hjemmet, skriver Ekstra Bladet, og truslerne blev hver gang understreget med slag i ansigtet med flad hånd.

 

Moderens mareridt sluttede den 2. marts, hvor hun blev befriet af politiet, efter at pårørende havde henvendt sig til ordensmagten og bedt om hjælp.

 

Mor og datter blev straks efter befrielsen indlagt på sygehuset til undersøgelse, men ifølge Ekstra Bladet tyder alt heldigvis på at den lille nyfødte pige er sluppet uskadt fra mishandlingerne og drabsforsøgene.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Under faderens gentagne forsøg på at kvæle hende har hun takket være moderens indgriben ikke været uden ilt så længe, at hun har taget varig skade.

 

I næste uge er det kun skyldsspørgsmålet, Retten i Lyngby skal tage stilling til.

 

Ifølge Ekstra Bladet er Retslægerådet i øjeblikket ved at undersøge, om den 30-årige var sindsyg i gerningsøjeblikket, hvilket er afgørende for, om han skal idømes en fængselsstraf eller anbringe på en psykiatrisk afdeling. Først når Retslægerådet har afgivet sin erklæring, kan retten tage stilling til straffen.

 

Den 30-årige nægter sig skyldig i alle anklager.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…