Rystende afsløring i TV af romaer, som sviner og ødelægger små bysamfund- “Hele Sverige er ramlet sammen,” siger socialdemokrat

Mens den svenske elite drømmer om, at blive husket som alle tiders humanitære stormagt, plages det svenske folk af rumænske og bulgarske migranter(zigøjnere) som er strømmet til i tusindvis.

 

Sigøjnerne har opdaget, at det er en god forretning at tigge i Sverige. Samtidigt har de erfaret, at myndighederne er handlingslammede, og ikke aner, hvad de skal stille op med deres mange ulovlige aktiviteter.

 

Sigøjnerne flytter for eksempel ind i sommerhuse, hvis ejerne opholder sig i udlandet og derfor ikke har mulighed for at holde øje med deres ejendomme. Eller man slår sig ned midt i en storby som i Malmø, hvor der aktuelt bor 400 sigøjnere på en grund midt i byen.

 

Del af familie på otte personer, som er flyttet ind i et sommerhus som tilhører en udlandssvensker som bor i Schweiz

 

Den store sigøjnerlejr i Malmø

 

Men svenskerne bliver mere og mere optagede af problemet med sigøjnerne, alle taler om den uholdbare situation med uhumske lejre og affald, som de efterlader overalt, hvor de kommer frem. Affald som svenskerne så kan få lov af betale for at få fjernet.

 

TV-udsendelse har skabt stor debat

I et dokumentarprogram Uppdrag Granskning på SVT besøger et Tv-hold et par små bysamfund, som for år tilbage beskæftigede sig med minedrift. Men da minerne lukkede, flyttede folk væk og de små samfund faldt i med naturen.

 

Boligspekulanter opkøbte mange af de forladte huse, og nu er de lejet ud til sigøjnerne, som har en helt anden opfattelse af hvordan man opfører sig end svenskerne i almindelighed. Og det skaber gnidninger i de før så fredelige små samfund.

 

Håkan Löfquist er byrådsmedlem i en af de små byer, han fortæller, at han er bange for, at situationen bliver så tilspidset, at nogen kan finde på at gribe til våben. Folk er trætte af sigøjnerne og myndighederne som intet gør ved problemerne.

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

”Lad os sige, at der sidder et par stykker, der har lidt mørkere tanker, end hvad vi har. Og til en fest en aften fik de den ide, at de nu ville stoppe dette. Og jeg kan fortælle dig, at de fleste, der bor heromkring, er jægere. Så der er dybest set et våben i hvert skide hjem. Jeg kan ikke sige, hvad det vil få af følger.” (BT)

 

 

Sten-Ove Karlsson er også socialdemokrat og tidligere komunalrådsformand, han er ligeledes godt træt af situationen i de små samfund nord for Örebrö i det centrale Sverige.

 

”Jeg mener, at det hele er ramlet sammen. Hele Sverige er ramlet sammen. Der er ingen som tager fat i noget mere.” (BT)

 

 

Filmholdet bliver stenet ud af lejren i Malmø

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Længere sydpå i Malmø besøger TV-holdet den store sigøjnerlejr hvor der bor mindst 400 mennesker.

 

Lejren flyder med affald og defekte biler mellem campingvogne og interimistiske beboelser af gamle byggematerialer mm.

 

Myndighederne har stillet nogle toiletter op, men de er mildest talt misligholdte, så sigøjnerne besørger rask væk, hvor de kan komme til det, blandt andet på den nærliggende kirkegård, som også benyttes hyppigt til seksuelle aktiviteter.

 

Det fortæller kirkens personale, som hver dag kan samle brugte kondomer og lort op efter sigøjnerne.

 

Men sigøjnerne i den store lejr er overhovedet ikke begejstrede for TV-holdet. Flere sigøjnerkvinder hidser sig voldsomt op og TV-holdet bliver smidt ud af lejren under stor tumult, mens en særlig arrig kvinde kaster sten efter dem.

 

Arrig sigøjnerkvinde kaster sten efter TV-holdet

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

TV-holdet skal ikke bryde sig om at komme igen, før de kan bevise, at de har tilladelse fra ejeren af området til at komme ind og filme.

 

Tilladelse bliver dog fremskaffet og så tager sigøjnerne sig sammen til lejligheden og begynder at rydde op i den store mængde skrald som befinder sig på pladsen.

 

Imens fortæller en yngre mand, at man faktisk er uden skyld i al svineriet, især de uhumske toiletter. Myndighederne kommer jo ikke og holder dem rene, og der er ikke noget vand, så man selv kan gøre det.

 

Sverigesdemokraterne vil have tiggeriet forbudt

Det afstedkom stor opstandelse i sommer, da Sverigesdemokraterne lancerede en kampagne for at forbyde tiggeri i Sverige. Og der gik heller ikke mere end et døgn før der blev organiseret en stor moddemonstration, som viste sig at gå fuldstændig ud af kontrol.

 

Moddemonstranterne gik simpelthen til angreb på de formastelige plakater, som var hængt op underloftet ved nedgangen til en metrostation.

 

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

Kampagnens budskab var  henvendt til sommerens turister som en undskyldning for det svineri som de mange tiggere har efterladt mange steder i Sverige. men det blev altså for meget for de politisk korrekte svenskere, som i raseri rev alle plakaterne ned.

 

Men Sverigesdemokraterne taler på mange svenskere vegne, så kampagnen blev en stor succes, selvom dens levetid blev meget kort.

 

 

Nu er de politisk korrekte så begyndt at tale om, at det måske alligevel er bedre, at hjælpe sigøjnerne i de lande, de kommer fra. Man håber blandt andet, at kovendingen kan forhinde, at flere vælgere vil gå over til Sverigesdemokraterne.

 

Men det har hele tiden været Sverigesdemokraternes politik, og meningsmålingerne tyder stærkt på, at vælgerne endnu engang har fået bevis på, at en stemme på SD er et godt valg, hvis man vil passe på Sverige. Det siger blandt andre den politiske kommentator ved TV4, Marcus Oscarsson.

 

Partiet går frem i stort set alle målinger og har stået til at blive Sveriges største parti, hvis der var valg i dag.

 

Læs også
Voldelige elever har taget magten i svenske skoler – “lærerne tør knap nok gå forbi dem på trapperne”

Tendenserne ser ud til at tale for sig selv. Mens Socialdemokraterne går tilbage, stormer Sverigesdemokraterne frem

 

 

Dokumentaren kan ses HER.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…