Islamisk Stats kvindepoliti straffer kvinder for at passe deres børn

Islamisk Stats berygtede kvindelige Al-Khansa Brigade har introduceret en ny straffemetode for kvinder der forbryder sig mod den offentlige orden, fx som at pusle og amme baby i det offentlige rum, det oplyser gruppen ”Raqqa is Being Slaughtered Silently”.

 

En kvinde i byen Raqqa, som er ”statens” hovedstad fortæller at hun blev tortureret af Brigaden fordi hun puslede sit barn mens hun ventede på bussen på stationen.

 

En anden kvinde beretter at hun blev samlet op af Brigaden, anklaget for ikke at være passende klædt, hendes slør var for gennemsigtigt.

 

Den 24-årige kvinde, kaldet Batol fortæller: “De tog mig til ‘Hesba’ hovedkvarteret i byen. Da jeg kom ind i torturkammeret, bad de mig vælge mellem en pisk eller en “bite.” Jeg vidste ikke, hvad en “bite” var, men fordi jeg var bange for at blive pisket, så valgte jeg denne “biter”, i håbet om at det var noget mindre smertefuldt. Herefter kom de med en skarp genstand, der har en masse tænder og så holdt de mig, placere den på mit bryst og trykke den kraftigt sammen, jeg skreg af smerte, og jeg blev hårdt såret. Senere tog de mig til hospitalet.”

 

Batol fortæller også, at der var mange kvinder i hovedkvarteret der var blevet tortureret med instrumentet ligesom hende selv og at deres situation var meget tragisk.

 

Batol siger om sin egen oplevelse: “Jeg følte dengang, at min kvindelighed var blevet fuldstændigt ødelagt.” (The Christian Post 30.12.14; The Clarion Projekt 31.12.14)

 

Mænd straffes for at ryge en cigaret

Men det er ikke kun kvinder der ikke lever op til ”statens” normer der udsættes for tortur, for noget vi andre anser som harmløse synder.

 

En mand Sami på 25 år fortalte også til ”Raqqa is being Slaughtered Silently”, at han blev pisket for at ryge, hvilket er forbudt ifølge de lokale love.

 

“De arresterede mig og anklagede mig for rygning. Herefter tog de mig til deres hovedkvarter, og torturkammeret. Rummet var fyldt af blod på gulvet og de piskede mig 40 gange og kastede mig derefter i en celle. Der var mange fanger, og da jeg kiggede på dem så jeg døden i deres øjne, deres situation var forfærdelig.”

 

“I løbet af de tre nætter jeg tilbragte på hovedkontoret, hørte jeg skrigene fra kvinder og mænd, der blev torturerer. Det har ødelagt min værdighed, at høre skrigene fra folk i min by, når de bliver udsat for tortur i hænderne på disse fremmede.” (Mirror 29.12.14)

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

 

Torturinstrumentet

Ifølge flere kilder bliver instrumentet der benyttes til at straffe kvinderne både sammenlignet med et torturinstrument fra middelalderen beregnet til tortur af kvindebryster(øverste billede) og et instrument beregnet til at fange bjørne i fælder(nederste billede).

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…