Islamisk Stat siger, han er bøsse, og de har dømt ham til døden – se her hvordan det foregår

Islamisk Stat mener, at denne mand er homoseksuel. Derfor har han været for en islamisk domstod, der har dømt ham til døden. Han bliver trukket op på taget af et høj hus – får bind for øjnene og får fødder og hænder bundet sammen.

 

Derefter bliver han skubbet ud over kanten og styrter mod jorden.

 

 

Det sker i Tl Abiad i storbyen Raqqa, som er Islamisk Stats højborg i Syrien.

 

Neden for huset står en større forsamling mænd – hellige krigere og lokale mænd. De stirrer op og flere har smartphonen klar til at filme manden, som smides ud fra husets tag.

 

 

En af mændene har en megafon. Fra den råbes dommen ud over mængden. Manden skal dø, fordi han ifølge Koranen har syndet. Han er et barn af Lot, råbes det ud af megafonen. Ifølge Koranen syndede Lots folk fra Sodoma og Gommorrah og blev straffet strengt af Gud. (MailOnline)

 

 

Der er kun sjældent kvinder blandt dem, der overvære afstraffelser som denne. Men her aner man tre kvinder klædt helt i sort Niqab.

 

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Menneskemængden smed store sten på manden, da han lå på jorden. Det vides ikke om han døde i faldet, eller om han døde som følge af steningen.

 

 

Billederne er lagt på nettet af Islamisk Stat og offentliggjort flere steder sammen med en beskrivelse af forløbet – blandt andet i MailOnline.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…