Hvis der var grænsekontrol døgnet rundt: Læs her, hvad stikprøvekontrol ved Rødby Færge gav på kun fem minutter

At der foregår menneskesmugling i stor stil ind over de åbne danske grænser er alene de 5.174 personer, der per 31. juli i år har søgt asyl i Danmark, et levende bevis på.

 

I mandags den 31. august blev omfanget bekræftet ved en stikprøvekontrol ved Rødby Færge. På kun fem minutter lykkedes det af afsløre to menneskesmuglere med hver deres last.

 

Mand fra Hillerød med tre irakere

Den første menneskesmugler, en 47-årig mand fra Hillerød, blev taget klokken 7:30, da han kørte fra færgen. I sin bil havde han tre irakere, som han forsøgte at smugle ind i landet.

 

De tre irakere blev anholdt og sigtet for ulovlig indrejse, medens den 47-årige mandag eftermiddag blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster, hvor han blev sigtet for menneskesmugling og varetægtsfængslet frem til den 15. september.

 

Svensker med ni irakere

Fem minutter senere var der atter bid. Denne gang en 35-årig mand fra Sverige, som blev stoppet, da han kørte fra færgen klokken 7:35.

 

I modsætning til sin kollega fra Hillerød havde svenskeren fuldt læs på bilen, der indeholdt ikke færre end ni irakere, hvoraf de fem var børn.

 

Medens irakerne rutinemæssigt blev anholdt og sigtet for ulovlig indrejse, blev den svenske mand med en sigtelse for menneskesmugling fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster og varetægtsfængslet frem til den 22. september.

 

Ingen tvivl: Merkels invitation vil påvirke Danmark

Efter at Tysklands forbundskansler, Angela Merkel, i bogstavelig forstand har åbnet for sluserne og givet indvandrere og asylansøgere fra de muslimske fallitlande fri adgang til Tyskland og dermed i realiteten til hele EU, er der ingen tvivl om, at det vil ramme også Danmark.

 

Den indvandringsbølge, EU hidtil har oplevet, vil være for intet at regne mod det, der nu vil komme efter Merkels invitation, og med de åbne Schengen-grænser vil det danske velfærdssystem virke som en magnet.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Det eneste, der nu kan redde Europa, vil være Schengens sammenbrud. Det vil sige genindførelse af de nationale grænser. Så må Tyskland selv tage sig af den muslimske indvandring, Mekel nu har åbnet sluserne for.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…