Islamisk Stat har en hemmelig plan om at smugle mange terrorister til Europa – se hvordan det skal ske

Menneskesmuglerne sender en massiv strøm af asylansøgere over Middelhavet til Europa.

 

Sidste år nåede flere end 200.000 frem til Sydeuropa. Men der kommer mange flere i 2015.  Det sagde direktøren for Frontex i går om de dystre udsigter for det kommende år.

 

Langs Libyens kyster venter allerede omkring 600.000 mennesker på en chance for at komme videre.

Libyen er et land i total opløsning. Og det giver særdeles gode betingelser for organiserede kriminelle bander og menneskesmuglere, sagde direktøren fra Frontex.
De kaotiske forhold udnyttes nu af Islamisk Stat. Islamisk Stat kontrollerer i dag store dele af Libyen.

 

Både med terrorister fra Islamisk Stat

Terrororganisationen har blandt andet fået kontrollen med dele af den vigtige havneby Sirte.

 

I søndags demonstrerede Islamisk Stat sin magt ved at skære halsen over på 21 kristne egyptere (koptere) på en strand i Libyen. De dræbte arbejdede i Sirte.

 

Men magten over Sirte kan også udnyttes på en anden måde med frygtelige konsekvenser for Europa.

 

Islamisk Stat har tilsyneladende planer om at sende terrorister til Europa ved at udgive dem for flygtninge og placere dem i en del af de både, der sejler mod Europa.

 

En advarsel fra en ambassadør og en hemmelig plan

Egyptens ambassadør i Storbritannien advarer ifølge flere britiske aviser mod Islamisk Stats planer om at udnytte flygtningestrømmen. Ved siden af bådene med dem, der ønsker asyl, vil der også komme ”både fulde af terrorister”, hvis der ikke gøres noget i Libyen, siger han.

 

Ambassadørens advarsel bliver tilsyneladende bekræftet på anden vis.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Den britiske Quilliam Foundation, der arbejder med at bekæmpe ekstremisme, har set et dokument, som fortæller om sådanne hemmelige planer fra Islamisk Stats side.

 

Dokumentet stammer angiveligt fra en person, der har en vigtig rolle for Islamisk Stat i Libyen. Han står for den propaganda på nettet, der skal rekruttere flere krigere til organisationen. Han kaldes Abu Arhim al-Libim.

 

I dokumentet svælger al-Libim i tanken om de muligheder, der ligger i at sende terrorister med både til de europæiske ”korsfarer-stater”. De kommer ikke til at mangle våben, fordi Libyen svømmer i våben, som der ikke er kontrol med efter borgerkrigen.

 

Dokumentets eksistens og al-Libims identitet er ikke endegyldigt fastslået. Men en række analytikere anser manden for en indflydelsesrig propagandist på nettet.

 

Og de planer, der skulle fremgå af dokumentet, harmonerer altså med den egyptiske London-ambassadørs advarsel.

 

Dystre perspektiver

Den dobbelte trussel fra folkevandringen over Middelhavet og fra en invasion af terrorister rummer dystre perspektiver for Europa. Sydeuropa vil blive hårdest ramt, men også for Nordeuropa, herunder Danmark, kan det skabe meget alvorlige problemer.

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

 

Foreløbig har ingen i Europa en løsning. Folk, der vil søge asyl, og terrorister forklædt som folk, der vil søge asyl, kan strømme ind. De kan benytte sig af en asylpolitik i de europæiske lande, der slet ikke er gearet til at håndtere den truende udvikling, som vi nu oplever.

 

Hvad siger de danske politikere?

 

(Kilder: Telegraph, Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…