Her brænder Gimi Levakovic fingrene: Ville anmelde dødstrusler til politiet, men fik i stedet en dom på 20 dages fængsel

Politiet

Det er ikke kun den danske ordensmagt, der jagter medlemmerne af den dybt kriminelle Levakovic-familie, hvor hele 12 af familiens medlemmer ifølge Ekstra Bladet har været anholdt eller i retten siden efteråret 2013.

 

I det internationale sigøjnermiljø har Gimi Levakovic skaffet sig fjender overalt, efter han i adskillige videoer på facebook og med vildt ophidset stemmeføring og knytnæver har truet og svinet sigøjnere over hele verden til med beskeder som denne til en vis Hajmal:

 

”Hajmal. Du bruger magt mod kvinder, men jeg bruger magt som mand. Du taler med Gimi, bossen fra København. Det ser sort ud for jer. I får, hvad I har bedt om. Gud skal ikke se på dét.”

 

Hvad det er, Gud ikke skal se på, fremgår ikke af optagelserne, der blev bragt på TV 2-dokumentaren om gangsterfamilien, men til sidst blev det åbenbart for meget for en slovensk sigøjnerklan, hvor lederen efter en række indledende tilsvininger via facebook sendte denne videohilsen til Gimi Levakovic:

 

”Jeg vil fortælle dig noget. Hvis vi kommer til København, vil vi begrave dig, og så skal du høre, hvad vi vil gøre ved dig. Her er den, patronen. Og se her. Jeg viser den til dig, Gimi!”

 

Og medens den rasende slovenske sigøjnerboss iført typisk sigøjnerhat viser patronen, tager han også et jagtgevær og viser det frem til Gimi Levakovic med ordene:

 

”Hvis vi kommer, skal vi nok finde dig, om du så gemmer dig under jorden. Du skal kneppe din mors grav.”

 

Melder truslerne til politiet og havner i spjældet

Truslerne gjorde helt tydeligt indtryk på Gimi Levakovic, som besluttede at anmelde dem til politiet. Her fik han i første omgang at vide, at han skulle indgive en skriftlig anmeldelse via nettet, men da der efter nogle dage intet var, sket, ringede han til politiet for at spørge til sagen, hvorefter følgende samtale udspandt sig optaget af TV 2:

 

Gimi: ”Du snakker med Gimi Levakovic. Nu skal du høre. Jeg har indgivet en anmeldelse, hvor de truer mig med patroner og med …

Politiassistenten – lettere overrasket: ”Gimi …

Gimi: ”Ja, Gimi Levakovic. Jeg starter med G …

Læs også
Levakovic taber sag om menneskerettigheder – dukker han igen op i Danmark, så har Peter Skaarup (DF) en plan for, hvad der skal ske med ham

Politiassistenten: ”Jeg ved godt, hvem du er. Det ved vi alle sammen. Men jeg kan ikke se nogen anmeldelse fra dig?”

Gimi: ”Du har lige sagt, du kender mig, jeg har …

Politiassistenten: ”Ja, ja, vi kender din familie. Vi ved godt, hvem I er …

Gimi: ”Fordi I kender min familie, det skal ikke gå ud over, at …

Politiassistenten: ”Nej, det går heller ikke ud over nogen. Jeg fortæller dig helt objektivt, at vi ikke har modtaget nogen anmeldelse fra dig. Men jeg skal lige nå noget andet, fordi det ser ud som om – ja, du er eftersøgt!”

 

En noget overrumplet Gimi Levakovic nåede lige at spille uforstående, inden han blev straks stillet om til en anden medarbejder, som opfordrede ham til komme med det samme. ”Så er jeg klar med et stykke papir,” lød det fra politiassistenten.

 

Det hele blev jo optaget TV, så bordet fangede, og Gimi Levakovic var nødt til at tage af sted, efter at han på TV i en uendelighed havde siddet og bedyret, at han fremover ville være en lovlydig borger.

 

Da han atter vendte tilbage til villaen i Kastrup, var det med en straksdom på tyve dages fængsel for at have kørt bil tre gange på trods af, at han har fået frakendt kørekortet.

 

Læs også
Retten til familieliv omfatter ikke udenlandske kriminelle, skriver højesteretsdommer – alligevel slipper Levakovic og LTF-leder for udvisning, da de har familie i Danmark

Anmeldelsen for trusler på livet blev aldrig til noget.

 

Gimi Levakovic: Jeg sprætter dig op

Til gengæld er Gimi Levakovic ikke selv bleg for at udstede trusler. Ud over at have banket sin ekssamlever i hovedet med en donkraft og påkørt hende voldsomt med sin bil, hvilket gav ham to års fængsel, så har han også truet en medarbejder ved Kastrup Kommune med at sprætte hende op.

 

Men den slags trusler finder gangsterbossen er helt rimelige, når kommunen ikke vil give ham, hvad han forlanger: ”Nogen gange spiller de dum og ikke ved, hvad de snakker om,” raser han i TV 2-dokumentaren, da der bliver henvist til hans trusler om at sprætte en kommunal medarbejder op.

 

Som bror så søster

Gimi Levakovic’s søster, Diana Petrovic, som er på førtidspension, er også velkendt for sin voldelige fremfærd, og det lægger hun ikke skjul på i TV 2-dokumentaren:

 

”Jeg har slået mange. Jeg har slået nogen på kommunen på grund af det psykiske. Så fik jeg 30 dage for vold,” fortæller hun og fortsætter:

 

Læs også
Kritik: Danmark kunne have udvist både Gimi Levakovic og den somaliske barnevoldtægtsmand – domstolene svigtede

”Så slog jeg en parkeringsvagt. Ja, mange gange. Så fik jeg 30 dage, så spyttede jeg på dem.”

 

Udover sit ry for at banke kommunalt ansatte og parkeringsvagter, er Diana Petrovic også kendt som ”tricktyvenes dronning”, men hævder, at hun hver gang er blevet uskyldigt dømt.

 

Ifølge eget udsagn har hun fået 15 domme for tricktyveri, men det skyldes ifølge hende selv udelukkende, at det kun var én gang, politiet var 100 procent sikre, og derefter er det hende, der bliver dømt hver gang, hævder hun, medens hun sidder i sin luksuriøse lejlighed.

 

De stjæler også hunde

Rå vold, brutale røverier og tricktyverier. Der er snart ikke den form for kriminalitet, medlemmerne af den berygtede Levakovic-familien ikke har begået. Nu viser det sig, at de også stjæler hunde.

 

Ifølge Ekstra Bladet fik Jeanne Birk i 2009 stjålet sin hundehvalp. Efterfølgende blev to medlemmer af Levakovic-familien tiltalt, efter at de havde haft hunden til dyrlæge.

 

”De kom for at købe en hvalp, jeg havde sat til salg i den Blå Avis. Men da de var kommet ind, skubbede en af dem mig omkuld, medens den anden løb med min hvalp, Tarzan,” fortæller hun til Ekstra Bladet.

Læs også
Han var kriminel, tilhænger af Islamisk Stat … og ansat i Folketinget – en rystende beretning om dansk naivitet

 

Er udvist, men vil fortsætte med kriminalitet

I Nyborg Statsfængsel sidder Gimi Levakovics nevø, Jura Levakovic, og venter på at blive udvist til Kroatien, så snart han har afsonet sin straf.

 

Han er blevet udvist for bestandig efter først at have fået to betingede udvisninger, som han på facebook hånligt kommenterede med en fuckfinger.

 

Nu piber han og vil anke udvisningen til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, men skulle han få medhold her, betyder det dog ikke, at han vil opgive sin kriminelle karriere i Danmark. Tværtimod.

 

”Jeg er kriminel, og jeg tager min straf. Det klager jeg ikke over. Jeg skal overleve, og hvis jeg ikke kan få det på den gode måde ved uddannelse, og det kan jeg ikke på grund af min fortid, så skal jeg nok få det på min egen måde,” erklærer han i TV 2-dokumentaren og fortsætter:

 

”Jeg er typen, jeg skal have mine penge i lommen, og jeg skal ha’ det godt!”

 

Læs også
Video: Den tiltalte opfører sig asocialt, så smider dommeren kappen og går håndfast til værks

Og der fortsættes i fin stil

Under TV-dokumentarens begge afsnit understregede Gimi Levakovic gang på gang, at det nu skal være slut med kriminalitet for den næste generation, herunder hans egne fire børn. De skal have arbejde og integreres, lød det.

 

Under optagelserne i sensommeren 2014 afsonede hans ældste søn, 20-årige Stefano, en fængselsstraf, og han erklærede dengang, at nu skulle det være slut med kontanthjælp og kriminalitet. Han ville have et arbejde, når han blev løsladt.

 

Efter optagelsernes afslutning er han dog stadig på kontanthjælp og i fuld gang med at fortsætte sin kriminelle karriere.

 

Han var således knap nok kommet ud af fængslet, førend han ifølge TV 2 begik ny kriminalitet og fik en betinget dom for tyveri af cigaretter, og han er i øjeblikket involveret i en sag om vold, som endnu ikke er afgjort.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…