Hendes nye nabo virkede venlig – men så opdagede hun, at noget var helt galt

Colourbox

Kari Anderson, 42 år, ejede en luksuslejlighed i Lancashire, England, som hun for et par år siden flyttede ind i sammen med sin søn.

 

Hun er jurist, tidligere model og nu ejendomsmægler. Hun ser godt ud og har succes med sin karriere.

 

Men da hun flyttede ind i lejligheden, begyndte hun at opleve noget, som blev mere og mere ildevarslende. Hendes nabo blev underlig over for hende.

 

Gjorde alt for at ligne hende

Da hun skulle flytte ind, hilste hun på naboen, den nu 57-årige Janet Pearson. Janet virkede venlig. Men netop som Kari flyttede ind, gik Janets parforhold i opløsning, og det bragte hende ud af balance. Samtidig fik hun en knæoperation, som førte til, at hun tog kraftigt på.

 

Så ændrede hun fuldstændig opførsel overfor Kari. Hun virkede bitter og aggressiv, som om hun var jaloux på den succesrige Kari.

 

Men det var ikke det værste.

 

Kari opdagede, at Janet sad i et vindue og fulgte hende nøje, når hun kom og gik. Og så begyndte Janet at skifte udseende og påklædning. Hun gjorde alt for at ligne Kari – som om hun var helt besat af hende.

 

Hun havde oprindelig haft brunt hår, nu blev hun blond – ligesom Kari. Hun fik sat extensions på sit hår – med samme længde som Kari. Hun begyndte at gå med leggings og et bestemt mærke støvler – ligesom Kari. Det var en helt anden stil end den, Janet ellers havde haft.

 

I begyndelsen var Kari en smule smigret, men så gik det hende på nerverne. En dag bumpede hun ind i Janet og opdagede, at naboen havde fået nøjagtig den samme orange læbestift, som hun selv brugte.

 

Nu blev det uhyggeligt.

Læs også
Video: Hun opdager, at hendes mand er hende utro, så gør hun noget uventet, der jager elskerinden på flugt

 

Mærkelige hændelser

Dele af hendes post begyndte at forsvinde – blandt andet papirer fra banken og forretningsbreve. Hun klagede på posthuset og gik sågar til politiet. De anbefalede hende at få sin egen postkasse i stedet for den fælles for hele opgangen. Da det skete, forsvandt problemet øjeblikkeligt.

 

Kari fik bygget et skab uden for sin lejlighed. En dag opdagede hun så, at skabet var blevet fyldt med Janets ting! De forsvandt først, da hun truede med at fjerne dem. Atmosfæren blev mere og mere spændt.

 

Så kom dagen, hvor det hele eksploderede.

 

Faldet

Hun forlod lejligheden meget tidligt om morgenen for at tage på arbejde. Trappeopgangen var mørk, fordi de ventede på en elektriker, der skulle ordne en lampe.

 

Da hun nåede toppen af trappen mærkede hun noget skarpt på sit skinneben og røg på hovedet ned ad to trappeafsnit.

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

 

Instinktivt rakte hun sine hænder frem for at afbøde faldet, og hendes hoved hamrede ind i væggen. Det ene håndled brækkede bagover.

 

Hun landede forneden med frygtelige smerter. Blodet løb fra hendes ansigt og hår. Hun frygtede, at hun havde brækket halsen, men hun havde ”kun” brækket et håndled og fået kvæstelser i nakken, på ryggen og i ansigtet.

 

Hun skreg og hulkede i chok og smerte. Men ingen reagerede. Siden tænkte hun på, at Janet efter al sandsynlighed havde siddet i sin lejlighed, og at hun ikke kunne undgå at høre hende. Men hun gjorde intet.

 

Snubletråden

Kari kravlede tilbage op ad trappen. For oven faldt lyset fra hendes mobiltelefon på en snubletråd, der til den ene side var bundet omkring trappens gelænder og til den anden side løb ind under døren til … Janets lejlighed.

 

Det kunne være endt med et mord. Havde Kari været lidt mere uheldig, ville hun ikke have overlevet faldet.

 

Læs også
Forlystelse amok på Bakken – 12-årig dreng snurrede 100 gange rundt og fik indre blødninger

Men det var slemt nok, som det var. Kari måtte på hospitalet, og hun har stadig stærke smerter fra sine skader.

 

Da hun vaklede ind i sin lejlighed efter faldet og fortalte sin søn, hvad der var sket, løb han straks ud og tog et billede af snubletråden.

 

Derefter ringede de til politiet. Inden de hørte sirenerne, konstaterede de, at snubletråden nu var fjernet!

 

Et monster

Hun studerede Janets ansigt i de kommende dage. Men der var ingen tegn på anger eller medfølelse. Snarere så det ud, som om Janet godtede sig indvendig.

 

Sagen kom for retten i Preston, og Janet Pearson blev kendt skyldig i overfald med legemsbeskadigelse til følge. Men straffen er endnu ikke udmålt. Kari Anderson håber, at hun får som fortjent.

 

Frem for alt håber hun, at hendes mareridt nu er overstået.

Læs også
Syrisk mand kørte direkte ind i en gruppe mennesker – ifølge vidner skete det bevidst for at hævne sig

 

Det begyndte som et almindeligt naboforhold. Men så blev det mere og mere dæmonisk, og naboen endte som et monster.

 

Se fotos af Kari og Janet her:

 

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2948125/Former-model-describes-moment-jealous-neighbour-laid-TRIPWIRE-sent-hurtling-two-flights-stairs.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…