Hun er muslim fra Saudi-Arabien – men hun er ikke bange for at give islam og muslimer tørt på – “vi har slagtet hinanden i 1400 år”

Sangerinden Shams Bandar som er født i Saudi Arabien var forbi en den Egyptiske Tv-station Dream TV. Her gjorde hun sit bedste for at mane til selvransagelse blandt araberne, og studieværter fik ikke et ben til jorden, da han forsøgte, at påstå at det er Vestens barbari som er årsag til arabernes elendighed.

 

Forsøger du at sælge forståelse for, at udenlandsk statsborgerskab er ”paradiset” som vil frelse dig fra den arabiske verdens helvede?

 

Vi du have at jeg skal være hykler eller hvad?

 

Jeg vil have sandheden. Er det paradiset?

 

Selvfølgelig. På denne tid…

 

Folk vil beskylde dig for forræderi, for at samarbejde og sælge ud af den arabiske sag.

 

Det er jeg blevet beskyldt for i lang tid. Intet nyt i det. Udenlands statsborgerskab … det er ikke sådan, at jeg er tilfreds med tingenes tilstand, men vi skal ikke bedrage os selv. Hvorfor fortælle os selv løgne?

 

Syrerne er spredt i verdens oceaner, døende i millionvis på daglig basis. Irakerne dør i millionvis. Alle de arabiske lande har lukket deres grænser for dem. Hvad kan alle disse elendige mennesker bruge deres arabiske statsborgerskab til?

 

Hvilke fordele har en lidende syrer af sit arabiske statsborgerskab, når hans børn og familie er blevet dræbt og hans liv er ødelagt?

 

Hans egne arabiske brødre lukker ham ikke ind. Hvad hvis han var en britisk statsborger? Ville de britiske myndigheder sende et skib for at få deres borgere ud?

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Hvorfor lyver vi? Hvorfor fortæller vi ikke sandheden?

 

Jeg tilskynder ikke mennesker til at søge udenlandsk statsborgerskab.

 

Men det er disse lande som har skabt det arabiske folks katastrofer. Jeg vil ikke ligefrem portrættere disse lande som livreddere.

 

De er ikke livreddere. Men briterne eller amerikanerne – bemærk at jeg er imod disse landes politik, det siger jeg altid – men vis mig hvor det står i deres forfatninger, at man kan hugge folks hænder af, stene mennesker, henrette dem på gaden eller alt det som ISIS og de islamist-bevægelserne gør som skader islam?

Ser du noget om alle disse ting i den amerikanske forfatning som begås af muslimer? Kan vi sige, at sådan gør de også i Vesten?

 

Hvorfor skulle de når deres love handler om respekt for menneskeheden? Og lad os ikke komme ind på hvad de gør i hemmelighed, for det har jeg intet bevis for.

 

Hvad med deres barbariske, blodige og aggressive adfærd …?

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Det ser jeg ingen beviser for. Det eneste jeg ser er love, lovgivning og forfatning. Kan nogen overbevise mig om, at i Amerika eller i Europa gør de det som ISIS gør mod syrerne, mod yazidierne eller mod irakerne?

 

Hvorfor hænger vi alle vores problemer op på Vesten?

 

Vi har slagtet hinanden i 1400 år, alene fordi en ber den ene vej og en anden ber en anden vej. USA var ikke tilstede for 1400 år siden, ikke engang for 300 år siden. Vi har sloges og udgydt blod i 1400 år, og nu giver vi Amerika og Storbritannien skylden?

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…