Gimi Levakovic atter bag tremmer. Læs her, hvad han under et skænderi med andre sigøjnere bad sin 14-årige datter om at hente

Facebook

Den berygtede sigøjnergangster og lige så berygtede samfundsnasser, Gimi Levakovic, er atter bag tremmer på trods af, at han i en udsendelse for blot fire måneder siden i TV2 bedyrede, at det nu skulle være slut med kriminalitet for ikke blot ham selv, men hele familien.

 

Ikke desto mindre fortsætter han i fin stil i en sådan grad, at han ifølge Ekstra Bladet under et skænderi med en anden sigøjner bad sin 14-årige datter om at hente hans pistol, hvilket hun dog nægtede.

 

Var fuld og opfarende og truede med at skyde

Ifølge Ekstra Bladet fandt skænderiet sted fredag den 1. maj hos en sigøjnerven, der bor i den berygtede bebyggelse på Motalavej i Korsør. Her havde Gimi Levakovic, eller “Gimi Boss 007”, som han insisterer på at blive kaldt, indlogeret sig på et værelse hos en sigøjnerbekendt sammen med sin 14-årige datter og sin ti-årige søn.

 

Angiveligt fordi han var taget til Korsør for at se på en lejlighed i bebyggelsen på Motalavej, da han har planer om at flytte fra villaen i Kastrup.

 

Under sammenkomsten blev der drukket tæt og Gimi Levakovic blev fuld og opfarende, og råbte i følge vidner, som Ekstra Bladet har talt med,  blandt andet, at ingen skulle røre hans datter, og at han ville kneppe hele Korsør.

 

Ifølge politiet røg han i et så voldsomt klammeri med sin vært, sigøjneren JT, at han bad sin datter om at hente hans pistol, der lå i deres værelse. Det hele var så voldsomt, at værten til sidst faldt om på gulvet med et hjertetilfælde og måtte køres på sygehuset i en tilkaldt ambulance.

 

Datteren nægtede som nævnt at hente pistolen, men Gimi Levakovic’s voldsomme opførsel og pistoltrusler blev til sidst for meget for de øvrige sigøjnere i selskabet, og politiet blev tilkaldt.

 

Blev varetægtfængslet i fire uger

Under en ransagning fandt politiet pistolen, en Walter P38, samt to fyldte magasiner med skarpe skud i det værelse, hvor Gimi Levakovic havde indlogeret sig sammen med sine to mindreårige børn, som overværede det hele.

Under grundlovsforhøret lørdag den 2. maj nægtede Gimi Levakovic med henvisning til fuldskab ifølge Ekstra Bladet ethvert kendskab til episoderne, ligesom han hævdede, at pistolen ikke var hans, og at han intet kendte til den.

 

Læs også
Beboermøde i Korsør angrebet af unge indvandrere, der væltede kaffebord og lavede hærværk på bil

Den troede retten dog ikke på og varetægstsfænglede ham frem til den 27. maj af hensyn til efterforskningen. Blandt andet for at forhindre, at han kan påvirke og true vidner.

 

Pistolen er sendt til kriminaltekniske undersøgelse  for fingeraftryk og DNA, og Gimi Livaskovic er sendt til arresten i Nykøbing Falster. Han ankede på stedet rettens afgørelse om varetægtsfængsling.

 

Kontanthjælpsmodtager med 22.000 kroner i kontanter

Gimi Levakovic har aldrig har haft et arbejde, men livet igennem har han levet af kontanthjælp.

 

Men ved sin anholdelse havde han ikke desto mindre, lidt over 22.000 kroner i kontanter på sig, som blev konfiskeret.

 

Han forklarede i retten, at de skulle bruges til indskud og forudbetaling af husleje til den lejlighed på Motalavej, som han med en noget uheldig udgang var kommet til Korsør for at se på.

 

Undeskriftsindsamling: Han skal holde sig væk fra Korsør

Læs også
Grænsen er hullet som en si: Brutal Levakovic udvist for bestandig for to måneder siden – nu er han tilbage i Danmark

Efter at Ekstra Bladet torsdag den 7. maj afslørerede, at den berygtede sigøjnergangster ville rykke teltpælene i Kastrup op og flytte ind i en lejlighed på Motalavej i Kørsør, resulterede det i en underskriftsindsamling, og underskrifterne strømmer ind.

 

Beboerne vil ikke have Gimi Levakovic i deres bebyggelse. Initiativtageren til underskriftsindsamlingen, Katja Lykke, siger til Ekstra Bladet:

 

“Det er ikke særligt fedt at få sådan en type (Gimi Levakovic, red.) til byen. Det er alt omkring ham, som jeg ikke bryder mig om. Hans kriminalitet og så det, at han åbenbart er blevet taget med en pistol, medens han var på besøg i en lejlighed.”

 

Katja Lykke bakkes op af formanden for boligselskabet, Bolig Korsør, som ejer bebyggelsen på Motalavej. Han hedder Jens Ahlgren, og han understreger over for Ekstra Bladet, at boligselskabet vil gøre alt for at forhindre, at kriminelle flytter ind.

 

“Jeg taler på 97 procent af beboernes vegne, når jeg siger, at vi vil gøre alt for at skille os af med lejere, der dømmes for hård kriminalitet,” siger han til Ekstra Bladet.

 

Hvis Mette Frederiksen vil: Familien Levakovic kan udvises

Under et samråd i Folketingets Integrations udvalg den 25. marts i år kom det frem, at der findes EU-regler, der gør det muligt at udvise hele Levakovic-familien til EU-landet Kroatien, som de stammer fra, og hvor de er statsborgere.

Læs også
Sådan fik den dybt kriminelle Levakovic familie opholdstilladelse i Danmark: Dokumentar om de stakkels sigøjnere på Amager, som i 1972 blødgjorde Anker Jørgensen

 

Det var Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, der gjorde justitsminister Mette Frederiksen (S) opmærksom på reglerne, som hun erkendte, at hun i lighed med sin medfølgende stab af embedsmænd intet kendte til.

 

Ifølge disse regler kan et EU-land udvise andre EU-landes statsborgere, hvis de konsekvent og gennem en længere periode har ligget værtslandet til last.

 

Martin Henriksen oplyste under samrådet, at eksempelvis et land som Belgien i udstrakt grad gør brug af denne mulighed.

 

Således udviste Belgien i 2010 omkring 300 andre EU-landes borgere på den konto. I 2011 var antallet blevet tredoblet til rundt regnet 1.000 og året efter i 2012 fordoblet til 2.000.

 

Mette Frederiksen lovede under samrådet at undersøge mulighederne i EU-reglerne, men hidtil er intet sket, og Levakovicfamilien kan fortsat boltre sig i Danmark med kriminalitet og store sugerør i de sociale kasser.

 

Ifølge revisionsrapporter, som blandt andre Ekstra Bladet har haft indsigt i, har familien siden den i 1972 kom til Danmark kostet det danske samfund langt over 70 millioner kroner i sociale ydelser og udgifter til retssager og fængselsophold samt insitutionsophold til familiens børn.

Læs også
Nyt topsikret luksusfængsel i milliardklassen står klar på Falster -nu har man opdaget et stort hul i sikkerheden

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…