Fodboldspillere med indvandrerbaggrund slog modstanderne og svinede dem til – se, hvem der betalte deres bøde

Colourbox

I København findes nogle specielle fodboldklubber, der hedder ’Upload 18+’ og ’FC Cross Road’. De sigter mod at sætte såkaldt kriminalitetstruede unge i gang med noget fornuftigt i fritiden.

 

Disse ’kriminalitetstruede’ kan åbenbart være ret aggressive på en fodboldbane. De synes også at inddrage Koranen i deres kamp mod modstanderne. Det fremgår af et indslag i Radio 24syv.

 

Slag og trusler

En spiller fra et modstanderhold fortæller i radioen om sin oplevelse, da han protesterer over en grov tackling.

 

Han bliver slået flere gange af de ’kriminalitetstruede’ spillere. Fire-fem slag bagfra og så en skalle i ansigtet.

 

Det bliver ledsaget af blandt andet følgende smagfulde tilråb: ”Skal jeg kneppe dig, skal jeg kneppe dig, jeg knepper dig bagfra, jeg knepper dig med Koranen.”

 

Fodboldvolden bliver her tilsat fantasier om en blanding af seksuelle overgreb og hellig krig. Vældig charmerende cocktail.

 

Eksemplet er langt fra enestående.

 

Og hvad gjorde kommunen?

En optræden som den i eksemplet her er naturligvis fuldkommen uantagelig. Den bør mødes med skrappe sanktioner for at vise, at sådan noget har konsekvenser.

 

Hvis det danske samfund tolererer, at den slags finder sted, vil det blive oplevet som svagt og eftergivende, og det vil kun opmuntre de ’kriminalitetstruede’ til yderligere udskejelser.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

I det konkrete tilfælde fik de unge bøller da også en disciplinærstraf på 8.000 kr. Men det kunne de nu tage fuldstændig afslappet … Københavns Kommune betalte nemlig bøden for dem!

 

Dette er sindbilledet på blød og naiv, politisk korrekt pædagogik. Man prøver at integrere unge indvandrere ved at vise dem, at når de optræder hæmningsløst asocialt og voldeligt, vil systemet ae deres kinder, nusse deres fødder, vise grænseløs forståelse og smide en masse penge efter dem.

 

Og så kan man ikke forstå, at det ene integrationsforsøg efter det andet ender i fiasko.

(Radio 24syv, Uriasposten)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…