Faderen ydmygede sin 13-årige datter med en video på Facebook – til sidst tog hun en tragisk beslutning

13-årige Izabel Laxamana havde gjort noget som hendes far ikke brød sig om. Han ville derfor straffe hende til ikke at gøre det igen.

 

Han smadrede derfor hendes guitar og klippede hendes lange hår af.

 

Men det var åbenbart ikke straf nok for den sadistiske far. Da han havde klippet Izabels hår og hun stod ydmyg og ked af det midt på gulvet, filmede han hende med sin mobiltelefon.

 

Derefter lagde han klippet ud på You Tube. På filmen kan man høre følgende dialog:

 

Faren: Konsekvensen for det rod er, at du har mistet alt det smukke hår. Synes du det var det værd?

 

Izabel: Nej.

 

Men farens ydmygelse af hans 13-årige teenagedatter stoppede ikke her.

 

Dagen efter tvinger han Izabel til at have drengetøj på, hvorefter han tager hen med hen til skolens rektor, hvor han forlanger, at Izabel ikke længere kan være kandidat til posten som elevrådsformand.

 

Få dage efter farens overgreb, er Izabel ude at køre med sin bedstemor. Men pludselig springer hun ud af bilen, mens de kører på en bro over en befærdet motorvej. Hun springer over hegnet og falder derefter ned på motorvejen, hvor hun lader på taget af en bil.

 

Izabel bliver hurtigt bragt til hospitalet men der er ikke noget at gøre. Izabel unge liv var slut.

 

Læs også
Indvandreren Mustafa var jaloux, fordi hans kæreste var for fri – så angreb og ydmygede han hende brutalt   

Chelci Frutos hvis bil Izabel ramte fortæller, at han så hendes krop falde ned fra broen foran ham. Da han ikke kunne se hende mere forstod han, vidste han at hun ville ramme ned på bilen. (Facebook)

 

Han beretter også, at han få dage forinden havde læst Izabels historie, og at han så at faren havde undladt at klippe en lille tot hår af. Han så den lange tot hår da Izabel faldt ned. Den tragiske ulykke fandt sted i Tacoma i staten Washington.

 

 

I dagene mellem ydmygelsen, og før farens optagelse blev fjernet fra You Tube, havde hun en dialog med andre unge som også er blevet ydmyget af deres forældre, Izabel skrev:

 

-For det meste af tiden på skolen, føler jeg mig hadet, set ned på og rigtig meget bedømt. Men det der holder mig oppe er mennesker som har været igennem de samme ting som jeg. Det er mærkeligt, men sandheden er, at jeg føler mig enormt alene, selvom jeg går på en skole med så mange andre mennesker. Så tak for opmærksomheden Kian …

 

 

Læs også
Syrisk far i Tyskland ville ydmyge 16-årig datter på det grusomste, fordi hun havde fundet kæreste – så gik en dommer amok

Mange har været ude ved motorvejen og på broen med en hilsen til Izabel.

 

 

Her kan man se en animation af hele forløbet

 

Her kan man se farens optagelse, som blev fjernet fra You Tube, men som blev kopieret og lagt ud på internettet igen

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…