En 15-årig pige blev slået bevidstløs på vej hjem fra fodboldtræning – politiet efterlyser en nordafrikaner, der stjal hendes taske

Foto: Politiet

 

I forbindelse med et ualmindeligt groft røverioverfald begået mod en kun 15-årig pige torsdag den 29. januar klokken 20:05 beder Københavns Politi nu offentligheden om hjælp til at finde frem til gerningsmændene, hvoraf den ene er af mellemøstlig eller nordafrikansk udseende.

 

Under overfaldet blev den 15-årige pige behandlet så brutalt, at hun mistede bevidstheden. Hun er stadig indlagt på hospital, men er ifølge politiassistent Karina Ruby Christensen, Københavns Politi, uden for livsfare.

 

Blev overfaldet i Grøndals Parken og slået bevidstløs

Den 15-årige pige havde været til fodboldtræning i Frederiksberg Boldklub ved Peter Bangsvej, hvor hun efter endt træning gik mod sit hjem ad Sønderjyllands Allé og Finsensvej og derpå gennem Grøndals Parken mod Flintholm Station for at tage en bus.

 

Medens hun gik gennem parken bemærkede hun to mænd, der fulgte efter hende. Hun drejede ned på stien fra Finsensvej, og da hun var halvvejs mellem Finsensvej og Flintholm Station, mærkede hun et skub bag fra.

 

Og så gik det hurtigt. Hun fik flere slag i baghovedet med en stump genstand og blev derpå overdænget med knytnæveslag i ansigtet, indtil hun mistede bevidstheden.

 

En sort jakke af mærket Peak Performance

Da hun kom til sig selv, var tasken væk, og hun husker kun den ene af overfaldsmændene, der beskrives som mellemøstlig eller nordafrikansk af udseende og mellem 15 og 20 år gammel.

 

Han er cirka 180 centimeter høj og spinkle af bygning og har kort sort hår. Under overfaldet var han iført en jakke af mærket Peak Performance og en sort halsedisse.

 

Vil høre fra alle, der har befundet sig i området

Københavns Politi vil meget gerne høre fra alle, der har befundet sig i området omkring gerningstidspunktet og observeret noget omkring den overfaldne 15-årige pige, der altså nu er uden for livsfare.

 

Læs også
Han ligner en almindelig kunde på vej ind i Rema 1000 – men lige om lidt trækker han en kniv

Derfor har Københavns Politi nu også udsendt et signalement af pigen i håb om, at nogle skulle have observeret hende og dermed eventuelle personer, der er fulgt efter hende.

 

Ifølge Købehavns Politi er den overfaldne pige 160 centimeter høj og spinkel af bygning med langt mørkt hår. Hun var på gerningstidspunktet iført en mørk jakke af mærket Everest, løse bukser, lyse kondisko og et strikket tørklæde.

 

Tasken blev fundet

Den røvede taske, som er afbilledet på fotoet, blev dagen efter fundet på Lindehøjen, som er en sidevej til Jernbane Allé tæt på personaleindgangen til Føtex, og skulle nogen have observeret noget, vil Københavns Politi gerne høre fra dem.

 

”Hvis man har set to mænd komme løbende med den røde taske, vil vi meget gerne høre nærmere. Vi er interesseret i at høre fra alle, som befandt sig i området omkring gerningstidspunktet, og som har observeret noget, som kan hjælpe politiet på sporet af gerningsmændene, siger politiassistent Karina Ruby Christensen fra Københavns Politi, Tyveri- og Røveriafsnittet.

 

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe Københavns Politi med at fange de efterlyste, hvor i hvert fald den ene er af dem er af anden herkomst end dansk, skal du ringe på 114.

 

http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/efterlysning-af-to-gaderoevere-1112950?utm_campaign=send_list&utm_medium=email&utm_source=sendgrid

Læs også
Video: Talte dansk med accent, da han truede ekspedient med kniv – slap afsted med et noget usædvanligt udbytte
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…