Suzan på 17 år var sexslave hos Islamisk Stat: De gik rundt og snusede til pigerne, før de valgte, hvem de ville voldtage dén dag

You Tube

17-årige ”Suzan” er flygtet fra Islamisk stat, hun fortæller om sine opleverser som sexslave for myriader af brutale liderlige mænd.

 

-Først undersøgte de hvem af os som var jomfruer. Dem der var, blev samlet i et rum med 30-40 andre piger. Der stod de så på rad og række, mens mændene bestemte hvilke piger de ville have.

 

De rigeste mænd havde mange piger og kvinder til rådighed.

 

-Hver morgen blev pigerne stillet op, og så gik ”herren” rundt og snusede til dem, og når han havde bestemt sig til, hvem han ville have dén dag, så var det livvagternes tur til at tage for sig.

 

Suzan fortæller, at livvagterne oftest var mere brutale, og det var almindeligt at blive voldtaget op til fem gang om dagen.

 

-Jeg fik hældt kogende vand over mig og jeg blev pisket hvis jeg gjorde modstand.

 

Mændene ville have at pigerne skulle recitere Koranen mens de voldtog dem.

 

-Han slog mig og der var altid mindst en anden mand tilstede når jeg blev voldtaget.

 

23-årige Delal Sindy fra Karlstad i Sverige har arbejdet i Kurdistan i det nordlige Irak. Der har hun forsøgt, at hjælpe nogle af de Yazidi piger og kvinder, som har været holdt fanget og misbrugt af terrorister i Islamisk Stat, men som det er lykkedes at flygte.

 

En af de piger som Delal har hjulpet er Suzan, som blev taget til fange da IS erobrede hendes landsby i Irak.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Suzan blev herefter solgt til en mand fra Tjetjenien, efter at hun og mange andre piger var blevet flyttet til Raqqa i Syrien. Suzan var holdt fanget i ni måneder. I dag venter hun et barn.

 

-De unge kvinder kostede omkring 100 dollar og hvis de var meget smukke, kunne prisen være 500 dollar. Havde hun en lillesøster fulgte den lille med som en slags gave. Det kunne være en pige på 10 år.

 

Suzan fortæller, at det var som at vælge mellem død og død. Men hun var heller ikke i tvivl om, at hun helst ville vælges af tjetjeneren, for han var knap så brutal som livvagterne.

 

Hun undslap da tjetjeneren og hans livvagter blev dræbt af kurdiske Peshmerga soldater. Det var i nærheden af Sinjar. Men den unge kvinde er smerteligt mærket af de overgreb som hun har været udsat for, så hun har svært ved at kigge fremad, selvom hun nu er i sikkerhed.

 

-Min far er død og jeg har ingen anelse om hvor min mor og søster er. Hvad har jeg at leve for? Jeg forsøger at glemme det hele, men når jeg lukker øjnene, ser jeg dem foran mig. Jeg har lyst til at begå selvmord.

 

Suzans historie er desværre langt fra enestående. Ifølge Human Rights Watch er omfanget så stort, at der er tale om forbrydelser mod menneskeheden.

 

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

HRW har talt med piger ned til 12 år, de fortæller, at de i stor stil er blevet gruppevoldtaget, ligesom de har set mange andre piger og kvinder blive udsat for samme overgreb.

 

Kilde: Independent.co.uk og Expressen.se

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…