Danmark anno 2015: Politiet advarer yngre kvinder om at færdes alene om natten

Vi vil gerne opfordre yngre kvinder til at tænke sig ekstra godt om, når de skal hjem om natten. Det kan være en god ide at slå følge med andre, og så skal man generelt holde sig godt orienteret i gadebilledet på vej hjem og inden man låser sig ind i sin opgang.

 

Sådan lyder opfordringen fredag fra Københavns politi efter en stribe seksuelle overgreb på kvinder på Østerbro og Nørrebro.

 

Københavns politi efterforsker for øjeblikket overgreb mod mindst 10 yngre kvinder. Der er tale om flere gerningsmænd.

 

6. november opsøger politiet en 15 årig dreng med indvandrerbaggrund på hans bopæl, han er sigtet for forsøg på voldtægt af en 20-årig kvinde i Lyngby.

 

På baggrund af fremgangsmåden ved overfaldet, mener politiet, at der kan være tale om samme gerningsmand som ved en række andre overfald gennem de seneste måneder. Fremgangsmåden har været den samme. Det er gået ud over yngre kvinder, de er blevet væltet omkuld, og gerningsmanden har forsøgt at flå tøjet af dem.(TV2)

 

7. november anholdes en 43-årig mand af nordafrikansk afstamning. Han er nu sigtet for 4 tilfælde af blufærdighedskrænkelse og 1 voldtægtsforsøg i en ung kvindes egen lejlighed på Østerbro.

 

8. november anholdes en rumænsk mand, han er nu sigtet for 2 overfald. Der er muligvis tale om flere.

 

Serie-voldtægtsmand idømmes forvaring

22. oktober dømmes den 25-årige congoleser Emmanuel Katompwa skyldig i tre fuldbyrdede voldtægter og to forsøg. Ifølge mentalundersøgelsen er den 25-årige så farlig, at der anbefales forvaring. Han udvises for bestandig efter forvaring. Forvaring genvurderes normalt første gang efter 5 år.

 

Katompwa kom til Danmark med sin familie som FN-flygtning i 2008. Han er siden blevet familiesammenført med en gravid kone som han efterlod i Afrika da familien kom til Danmark.

 

Det er rystende forhold, der nu udspiller sig i hovedstaden. Politiet opfordrer yngre kvinder til at udvise stor forsigtighed og ikke at gå alene om natten. Det er meget alvorligt.

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

 

Udlændinge begår flest voldtægter i Danmark

Det er naturligvis ikke kun udlændinge som begår sexforbrydelser i København. Men tal fra Danmarks Statistik viser, at udlændinge står bag de fleste forbrydelser, i forhold til deres antal i Danmark.

 

I perioden 2004 til 2013 er 615 personer blevet dømt for voldtægt i Danmark.  403 dømte kommer fra Danmark, mens 212 er indvandrere eller efterkommere af indvandrere. (MX)

 

Indvandrere og efterkommere er altså stærkt overrepræsenteret i antallet af folk, hvor en dansk domstol har erklæret dem skyldige i voldtægt.

 

Helt nøjagtigt er det 34.5 procent, og det er mere end tre gange så stor en andel som gruppen generelt udgør i befolkningen. (Danmarks Statistik)

 

Flest voldtægtsdømte fra muslimske lande

Ifølge Danmark Statistik udgør mænd fra Irak, Tyrkiet, Somalia og Libanon de største grupper dømt for voldtægt. Det er alle lande hvis majoritetskultur er præget af stamme- og klanmentalitet blandet op med islamiske værdier og leveregler.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

I disse kulturer kender kvinderne spillereglerne. De ved, at hvis de går udenfor alene om natten, iklædt vestligt ikke-islamisk tøj, så vil de med stor sandsynlighed blive seksuelt forulempet.

 

Gør de det, er holdningen generelt den, at de selv ude om ulykken.

 

Man kan derfor ikke overraskes, når det viser sig at mænd med oprindelse i muslimske lande er stærkt overrepræsenteret blandt voldtægtsdømte, og når der pludselig fejer en bølge af overfald mod yngre kvinder gennem København.

 

Desværre kunne man frygte at det kun er begyndelsen til noget meget meget værre.

 

Unge mænd fra ikke-vestlige muslimske lande strømmer i tusindvis ind i Europa fra mange forskellige lande. Alle disse lande kendetegnes ved, at kvinders vilkår er stærkt forringede i forhold til mænds.

 

Afghanistan er verdens værste land at være kvinde i, hvilket skulle sandsynliggøre, at de mange afghanske mænd som strømmer til Europa bærer et fornedrende kvindesyn med sig?

Læs også
To bøger, der giver indsigt i muslimsk værdier og dannelsesidealer

 

I Syrien bliver hver fjerde pige gift før hun fylder 18 år.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…