Berygtet Levakovic-boss har levet i luksus af kriminalitet og kontanthjælp – nu kræver han at få førtidspension

Den dybt kriminelle roma-boss, 45-årige Gimi Levakovic, som livet igennem aldrig har haft et arbejde, men udelukkende levet af kriminalitet suppleret med kontanthjælp, mener nu, at han er berettiget til førtidspension.

 

 

Således har Gimi Levakovic indtil videre tilbragt seks år af sit liv i fængsel.

 

 

Under en debat på Ekstra Bladet med Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, erklærede gangsterbossen, der officielt lever af kontanthjælp, og som har en to etagers villa i Kastrup og en BMW holdende i garagen, at han nu vil have førtidspension.

 

 

”Jeg har søgt om førtidspension. På grund af mit helbred og fordi min far døde som 62-årig. Det er astma, og det har jeg også,” lød det fra den berygtede roma-gangster, der under TV2-optagelser, der blev vist i torsdags, kæderøg den ene cigaret efter den anden.

 

 

”Jeres fucking danske system”

Ifølge beregninger, som Ekstra Bladet har fået lavet, har familien Levakovic kostet det danske samfund 74 millioner kroner siden den dag i 1972, hvor familien kom til Danmark og slog sig ned i campingvogne på Amager og efterfølgende købte villa og dyre biler uden nogensinde at have haft et arbejde.

 

 

Københavns Kommunes årlige udgifter til kontanthjælp til familiens medlemmer løber op i millionbeløb. Således har fire medlemmer af gangsterfamilien i en periode på fire år fået udbetalt mellem 20.300 og 24.200 kroner om måneden uden at skulle røre en finger.

 

 

Som de øvrige i familien er som nævnt også gangsterboss Gimi Levakovic på kontanthjælp i sin dyrt møblerede villa med et supermoderne køkken, som blev vist i TV2-udsendelsen om familien i torsdags den 8. januar.

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

 

 

Medens TV2 var på besøg, var der imidlertid gået koks i systemet. Gimi Levakovic havde ikke fået udbetalt sin kontanthjælp til tiden, hvilket medførte et sandt raseriudbrud for åben skærm:

 

 

”Enten er de ikke til stede eller til møde eller ude at køre. Hvad kan jeg bruge det til i mit liv?! Hva’?! Hvordan fungerer systemet? Prøv du lige at forklare mig det! I skal ikke komme og lære mig jeres fucking danske system for at sige det rent, koldt og kontant lige ud,” brølede Gimi Levakovic rasende ud i hovedet på TV2’s seere under udsendelsen i torsdags

 

 

Men når det kommer til stykket, frygter han dog ikke for sin økonomi:

 

 

”Heldigvis har jeg jo en stor familie, som hjælper mig, så jeg skal nok klare den,” forklarer Gimi Levakovic og erkender dermed indirekte, at han får andele af de øvrige familiemedlemmers udbytte fra kriminalitet.

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

 

 

De er som nævnt alle på nær én på en kontanthjælp, der jo ikke batter alverden til finansiering af bossens dyre livsstil med villa og BMW, så bidragene kan kun stamme fra kriminalitet

 

 

Jeg er Gimi ”Boss” fra København

Det er ikke kun de danske TV-seere og den danske velfærdsstat, der får læst og påskrevet af roma-gangsteren fra villaen ude i Kastrup.

 

 

Også det internationale roma-miljø får læst teksten. Således bruger Gimi Levakovic megen tid på at indtale videobeskeder, som han lægger ud på internettet med temaet fra filmen ”Godfather” som baggrundsmusik, og hvor han forklarer romaer over hele verden, hvem det er, der bestemmer:

 

 

Læs også
Tre modbydelige sager om voldtægt og drab har skabt international debat om indvandring og kriminalitet

”Jeg viser jer romaer, hvem der er Gimi ”Boss” fra København. En ting skal I vide: I skal alle forbi mig. Alle på denne jord skal forbi mig. Hører I, hvad jeg siger?! Det, I har lavet, kan jeg ikke acceptere!,” lyder det blandt andet i en vidooptagelse, der blev indtalt og tekstet under TV-udsendelsen, og hvor den selvudråbte boss sidder i en tronlignende stol og udspyr sine trusler mod romaer over hele verden.

 

 

Sigøjnere er søde og rare – tre af dem er udvist for bestandigt

Ifølge Gimi Levakovic, som blandt andet har banket sin tidligere samleverske i hovedet med en donkraft og afsonet en dom to års fængsel for bevidst at have påkørt hende med stor fart, er sigøjnere, som romaerne også kaldes, søde og rare og glade mennesker, understregede han under TV2-udsendelsen.

 

 

Bortset fra hans egen søde og rare behandling af sin tidligere samleverske er to af hans brødre og en nevø nu udvist af Danmark for bestandig på grund af årelang og grov kriminalitet.

 

 

En af dem er nevøen Juri Levakovic, som efter endt afsoning vil blive sat på et fly til Kroatien med besked på aldrig mere at sætte sine ben i Danmark.

 

Læs også
Nye tal: Medens kriminaliteten falder generelt, stiger volden og antallet af voldtægter dramatisk – men det snakkes der helst ikke om

 

Inden den endelige udvisningsdom, havde han fået to betingede udvisninger som følge af en livslang kriminel karriere, der omfattede stort set hele straffeloven med alt fra gruppevoldtægt, trusler, vold, indbrud og til væbnede bankrøverier, hvor han under et meget voldsomt et af slagsen råbte ”Fuck Danmark”, samt brutale hjemmerøverier.

 

 

I forbindelse med udsendelen om Levakovic-familien besøgte TV2 ham i fængslet, hvor han fortalte, at han havde glemt, at han var kroatisk statsborger og derfor troede, at han på trods af to betingede udvisningsdomme blot kunne fortsætte med kriminalitet. Udvisningen kom derfor helt bag på ham.

 

 

”Jeg gør det, jeg er bedst til, og det er at begå kriminalitet, og det er først nu, jeg tænker: shit mand, hvad er det, jeg har rodet mig ud i?” siger han til TV2

 

 

På spørgsmålet om, hvad han fortryder mest, svarer han:

 

Læs også
Politikerne skulle vise pressen, at der var kommet styr på kriminaliteten – så skete det eneste, der ikke måtte ske

 

”At det har kostet mig en udvisning.”

 

 

En 16-årig pige fører hus for roma-bossen

I villaen Levakovic-villaen i Dragør er det en 16-årig roma-pige, Claudia, fra Norge, der fører hus for roma-bossen Gimi Levakovic, og hans fire børn. Hun er gift med Gimi Levakovic’s ældste søn, 19-årige Santiano, der også bor i villaen, og parret fik en pige, da Claudia var kun 15 år gammel.

 

 

Gimi Levakovic’s tidligere samleverske har, efter at være blevet banket i hovedet med en donkraft, fornuftigt nok afskrevet enhver form for kontakt med sin tidligere samlever og deres fælles børn, som Gimi Levakovic nu har forældremyndigheden over.

 

 

Under optagelserne til TV2-udsendelsen fejrede den lille pige sin et års fødselsdag med guldøreringe i ørerne, og medens hendes 16-årige moder stod i køkkenet og lavede mad, blev hun af TV2-holdet spurgt, hvorfor hun ikke var i skole og svarede:

 

 

”Fordi jeg ikke må (gå i skole, red.). Vores traditioner er sådan, at når pigerne er 12-13 år, så må vi ikke gå i skole, fordi så tænker alle i sigøjner roma miljø, at vi har en kæreste i skolen, og så kommer vi aldrig til at blive gift.”

 

 

På spørgsmålet om, hvorvidt det ikke er irriterende ikke at må fuldføre sin skole, svarer 16-årige Claudia og mor til en datter på ét år:

 

 

”Nej, det er det ikke. Sådan er vores tradition. Vi skal være husmor, være hjemme og lave mad og passe sine børn og rydde op. Ja, jeg skal være husmor og lave min pligt.”

 

 

Roma-bossen: Det skal I vise respekt for

For roma- og gangsterboss Gimi Levakovic er det helt afgørende, at samfundet ikke blandet sig i, at 13-14 årige piger bliver hevet ud af skolen med det formål at blive gift. Det handler om respekt for traditioner og kultur, erklærer han.

 

 

”Vore kultur med vores kvinder, hvordan de bor, hvordan vi er, det må Danmark, den danske samfund leve med, respektere vores tradition,” siger han til TV2 og fortsætter:

 

 

”Specielt pigerne. De må hverken snakke om sex eller have sexundervisning i skolen. Det skal de (formentlig samfundet, red.) respektere. Vi har også menneskerettigheder, traditioner, respekt, kultur i familien,” understreger Gimi Levakovic

 

 

Ikke mere kriminalitet

For Gimi Levakovic var det under TV-udsendelsen et gennemgående tema, at det nu skal være slut med al den kriminalitet.

 

 

”De (romaerne, red.) skal integreres. Jeg mener, der er noget, der hedder arbejdspligt og skolepligt, og det skal de lære, det er tiden snart, at man skal gøre noget for sigøjnerne,” erklærede han blandt andet i TV2-udsendelsen og glemte åbenbart helt, at han aldrig selv har udført et stykke ærligt arbejde, samt at hans ældste søn, Santino, allerede som 12-blev taget med på tyvetogter.

 

 

Gimi Levakovics to yngste børn. Gabriel på ni år og Victoria på 14 har frivilligt været anbragt på institution i hverdagene, men dem har han nu taget hjem. Ifølge eget udsagn med det formål, at han så kan sørge for, at de ikke bliver kriminelle ligesom resten af familien.

 

 

Resultatet har indtil nu været, at ingen af dem efter flere ugers forløb endnu er blevet indskrevet i en skole.

 

 

Og skal man tro hendes næsten jævnaldrende svigerinde, 16-årige Claudia, og hendes fars, Gimi Levakovics, besked til det danske samfund om at blande sig uden om, er der vel heller ikke store chancer for, at 14-årige Victoria nogensinde vil få lov til at sætte sine ben i en skole.

 

 

Heller ikke, selvom hun til TV2 fortæller, at hun drømmer om at få en uddannelse, så hun kan blive ekspeditrice i Matas.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…