Asylstrømmen til Tyskland når nye højder – jødisk organisation kræver nu loft over antallet for at bremse jødehad hos asylansøgerne

Asylstrømmen til Tyskland bliver stadig voldsommere. I de første tre uger af november kom der 180.000 asylansøgere til landet. Det er ny rekord.

 

Allerede på nuværende tidspunkt er man langt over de 800.000 asylansøgere, som har været det officielle skøn for hele året. Man når ganske givet over 1 million i 2015. Intet andet land i verden modtager nu så mange asylansøgere som Tyskland.

 

Der er absolut heller ingen tegn på, at strømmen tager af på grund af vinteren. Sådan har det ellers været i tidligere år. Men i år regner de tyske myndigheder snarere med, at tilstrømningen vil stige yderligere hen over vinteren. Det samme siger Den Internationale Organisation for Migration.

 

De oplyste tal kommer fra forbundspolitiets kontroller ved grænserne. Men disse kontroller får langt fra alle migranterne med. Så det faktiske tal er endnu større end dem, der er givet her.

 

Myndighederne frygter, at der kan komme nye store bølger af syriske asylansøgere fra lejrene i nærområdet til Syrien.

 

Jøder protesterer

Centralrådet for Jøder (Zentralrat für Juden) i Tyskland kommer nu med en skarp reaktion på udviklingen. Organisationen kræver et loft over tilstrømningen. Rådets formand Josef Schuster siger:

 

“Mange af asylansøgerne flygter fra Islamisk Stat, og de ønsker at leve i fred og frihed. Men samtidig kommer de fra kulturer, hvor had til jøder og intolerance er en integreret del.”

 

“Tænk ikke kun på jøder, men også på ligheden mellem mænd og kvinder og behandlingen af homoseksuelle,” føjer Schuster til.

 

Men Angela Merkel vil ikke høre tale om noget loft over tilstrømningen – heller ikke af hensyn til jøderne. Hun er opslugt af at byde folkevandringen fra den muslimske verden velkommen.

 

Så må jøderne klare sig, som de nu bedst kan.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

I Tyskland af alle lande.

 

http://www.welt.de/politik/deutschland/article149161746/Fast-180-000-Fluechtlinge-binnen-drei-Wochen-in-Deutschland.html

(Die Welt, The Local)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…