Nu vil De Radikale øge ejendomssværdiskatten – De Konservative siger stop

Grundskyldens himmelflugt skaber utryghed om danskernes boligøkonomi og tvinger de svagest stillede boligejere fra hus og hjem. Nu vil Radikale også øge ejendomsværdiskatten!

 

Hvis regeringen fortsætter efter valget, er planen at lade grundskylden stige fra 27 mia. kr. til 36 mia. kr. i 2020. Takket være Det Konservative Folkepartis kamp for skattestop, blev ejendomsværdiskatten fastfrosset i den tidligere regering. Men står det til radikale, skal det nu være slut.

 

For deres plan er, at ejendomsvurderingerne – og dermed ejendomsskatten – skal stige langt mere end inflationen de kommende 5 år, og at alle boligejere derefter skal rammes på både vores grundskyld og vores ejendomsværdiskat.

 

At ophæve allerede aftalte skattestop eller indføre nye metoder for at opkræve skatter og afgifter, er en farlig åbning for, at kommende regeringer kan få endnu bedre adgang til danskernes pengepunge – og dermed skabe utryghed om danskernes privatøkonomi.

 

Allerede i dag oplever alt for mange af os, at handelsprisen på vores hus falder, som en konsekvens af SKATs stigende vurderinger. Boligejere – rig som fattig – er blevet umyndiggjorte malkekøer for venstrefløjens offentlige slendrian og overforbrug.

 

Vi skal kunne føle os trygge om vores boligøkonomi. Derfor skal grundskylden ned og skattestoppet for ejendomsværdiskatten fastholdes.

 

Pernille Vermund er folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…