Vi skal ikke have svensk asylpolitik i Danmark

Collage

Det er for nemt at vise storsind, når man ikke selv betaler den højeste pris. Men kan man virkelig tillade sig at underkende ¼ af befolkningen, blot fordi man selv lever i et smørhul, rimeligt forskånet for de omkostninger, som manglende konsekvens og dårlig integration har medført i vores samfund?

 

Ikke i min verden!

 

Fra Filippinerne i øst til Marokko i vest er lande og befolkninger plaget af voldens og despotismens plager. De gamle kulturhovedstæder som Alexandria, Damaskus og Isfahan lever i mørk frygt, hvor forskellige stammer, religiøse retninger og korrupte regeringer gør hverdagen til et helvede for befolkningen.

 

1,2 mia. mennesker i den muslimske verden lever en tilværelse, der politisk og juridisk er vilkårlig, voldelig og dødsensfarlig.

 

I Europa er vi særdeles optaget af at finde ud af, hvem der er ”de gode”, og hvem som er ”de grusomme”, og ud fra vor opfattelse af dette, at analysere os frem til rationelle løsningsmodeller på denne menneskelige katastrofe.

 

Vi lever i en tro på, at vi bærer en del af ansvaret for grusomhederne, og derfor aktivt bør bidrage med midler og løsninger på ragnarok. Men hver gang vi velmenende eller med dulgte motiver forsøger at intervenere for at frembringe fredelige demokratiske tilstande mødes vi med mistro, had og foragt.

 

Vi bør erkende dette og erkende, at vore muligheder for at hjælpe er afprøvede og udtømte.

 

Sverige giver pr. automatik asyl til flygtninge fra Syrien. Man forventer 340.000 indvandrere alene herfra over de kommende fire år. Flere end der er indbyggere i Aarhus. Mange vil inden for få år opnå svensk statsborgerskab. Og med de gældende aftaler i Norden, vil de derved frit kunne bosætte sig i Danmark.

 

Det bliver dyrt økonomisk. Allerede i dag udgør indvandrere 15% af den svenske befolkning, men de koster 60% af de sociale udgifter.

 

Det betyder, at de penge, der i et velfærdssamfund kan anvendes til børn, syge, gamle og svage i ånd eller sind i stedet anvendes fremmede landes borgere. Den politiske, økonomiske og kulturelle elite kan sagtens være generøse, for de bliver ikke klemt af denne åreladning. Men for personer i bunden af vor samfundspyramide mærkes mørket.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Vi har mange veltilpassede og velfungerende indvandrere. Men vi kan ikke bevare et demokratisk samfund, hvis vi tillader mennesker med helt andre ideer om ret og retfærdighed indrejse og ophold i landet. Og vi kan ikke sikre vore svageste deres ret, hvis det sker i konkurrence med den muslimske verdens flygtninge.

 

www.pernillevermund.dk

 

Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…