To-årig reddede sin mor: Tilkaldte hjælp via telefonen

En lille dreng endte med at være dagens helt, da hans mor var blevet angrebet af en hund. Hun kunne ikke selv ringe efter hjælp, men så trådte lille Bentley til.

 

Familien i den amerikanske by Tucson havde en hund i pleje, som gik til angreb på en af familiens egne hunde. Da Laura Toone ville skille dem ad, fik hun næsten bidt den ene finger af.

 

Der var blod over alt. Laura kunne ikke selv ringe efter hjælp, og hendes 4-årige datter var for skræmt af al blodet til at røre ved telefonen. Men så gik lillebror Bentley på to år i aktion. Han hentede et viskestykke i køkkenet, tørrede iPhonen af og så ringede han efter hjælp.

 

Var god til video-chat

Bentley vidste ganske vist ikke, hvordan man ringede til alarmcentralen, men han vidste, hvordan man via video-chat-programmet FaceTime kunne få fat i morens veninde.

Den lille dreng har tit lavet “fejl-opkald” til veninden, men hun blev hurtigt klar over, at noget var helt galt, og hjælpen blev tilkaldt.

Dermed var Bentley dog ikke færdig med at være dagens helt. Han låste nemlig også døren op, så de tilkaldte reddere kunne komme ind i huset.

 

Se tv-indslag med den lille helt herunder:

 

www.dagens.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…