Nu opdrages børn i Aarhus til at hade danske værdier

Facebook

Den berygtede Grimhøj-moské i Aarhus har tilknyttet en muslimsk ungdomsorganisation, MUC.

 

Det er den moské, som Østjyllands Politi samarbejder med, fordi de mener, at det kan bidrage til at forhindre en radikalisering af unge muslimer, så de ikke rejser til Syrien som hellige krigere.

 

Men jo mere konkret viden man får om, hvad der foregår i moskeen og dens ungdomsorganisation, jo flere spørgsmål melder der sig til politiets strategi.

 

Grimhøj-moskeens talsmand vil ikke tage afstand fra Islamisk Stat. Ungdomsorganisationen (MUC) arbejder også for en strengt ortodoks udgave af islam. Den Korte Avis har tidligere bragt en video fra organisationen om tilsløring af kvinder, hvor det hedder, at dansk kultur er på vej ned, og at islam er løsningen.

 

http://denkorteavis.dk/2014/111479/

 

Nyt fotos på hjemmesiden

Nyt materiale fra MUC viser, hvordan man anbefaler en streng islamisk opdragelse af de muslimske børn. En opdragelse, der strider mod bærende værdier i det danske samfund.

 

De har lagt billeder ud af piger helt dækket til. De er vel knap nok gamle nok til at gå i skole.

 

På hjemmesiden ligger der således et foto med en lille pige med sort muslimsk heldragt.

 

 

Læs også
Vi skal ikke give os selv skylden for muslimers radikale holdninger

Et andet billede viser en lille pige, hvis ansigt er dækket til.

 

 

Billederne er lagt ud på facebook med teksten:

 

”En god islamisk opdragelse af dine børn = en god opdragelse af en hel nation.”

 

Det syn på kvinder og på børn, der kommer til udtryk i disse billeder med ledsagende tekst, er så fjernt fra de danske frihedsværdier, som man kan forestille sig. De gøder jorden for et had til den danske frihed og dermed for en radikalisering af danske muslimer.

 

Hele grundlaget for radikalisering er, at man indpoder de unge muslimer rabiate holdninger som disse. De unge springer jo ikke bare ud som hellige krigere. De er blevet påvirkede i deres holdninger af bestemte kræfter, som for eksempel denne ungdomsorganisation MUC.

 

Læs også
Asylansøgere praler med, at de har slået vantro ihjel – anmeldelser om radikalisering på danske asylcentre stiger dramatisk

Men når man læser Østjyllands Politis grundlag for indsatsen mod radikalisering, står der intet om denne islamistiske holdningspåvirkning. Og i deres dialog med Grimhøj-miljøet er dette dybt alvorlige problem heller ikke til at få øje på.

 

Regeringen har henvist til Østjyllands Politi og ”Aarhus-modellen” som en stor inspirationskilde til bekæmpelse af radikalisering. Hvad siger den til dette propagandamateriale fra MUC med dets kamp mod danske værdier?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…