Kender du de to østeuropæiske kvinder? De har begået gaderøveri mod 93-årig handicappet kvinde

(Foto: Politiet)

Københavns Politi efterlyser nu de to østeuropæiske kvinder, der er afbilledet her, for et ualmindeligt brutalt og groft gaderøveri mod en 93-årig gangbesværet kvinde.

 

 

Røveriet blev begået torsdag den 2. oktober klokken cirka 12:50 ved Frederiksberg Rådhus, hvor de to østeuropæiske kvinder trængte den 93-årige op i en krog og røvede 5.000 kroner fra hende.

 

 

Observerede deres offer allerede i banken

Ifølge den videoovervågning, som Københavns Politi har gennemset, viste den ene af de to østeuropæiske kvinder stor interesse for den 93-årige, da hun hævede 5.000 kroner i Nordeas Filial på Falkoner Allé på Frederiksberg.

 

 

Det er hende med det skulderlanger hår, som i øvrigt intet foretog sig i banken ud over at kigge kunder ud. Og hun havde udset sig den 93-årige som offer. Uden for ventede hendes makker. Klar til at deltage i aktionen med den ældre gangbesværede kvinde.

 

 

Forsøgte tricktyveri i bussen

Efter besøget i banken tog den 93-årige bussen, og bussens videoovervågning, viser at de to østeuropæiske kvinder forsøgte tricktyveri.

 

 

De stillede sig begge tæt op ad den 93-årige gangbesværede kvinde, og under dække af et stort tørklæde over armen forsøgte kvinden med håret sat op i en knold flere gange ifølge Københavns Politi at lave lommetyveri mod den ældre kvinde, uden at det lykkedes.

 

 

Læs også
Tre mørklødede mænd væltede kvinde omkuld og stjal hendes ting – hjælp politiet med at finde dem

Ved Frederiksbeg Rådhus steg de alle tre af bussen, hvorefter den 93-årige satte sig i et busskur for at vente på en anden bus.

 

 

Og her slog de til og overfaldt hende

I busskuret forsøgte de begge endnu engang at aflede den 93-årige kvindes opmærksomhed ved at holde et kort op i ansigtet på hende.

 

 

Da det fortsat ikke lykkedes for dem at aflede den 93-åriges opmærksom, tog de til sidst fat i den gangbesværede kvinde og tvang hende op mod busskurets glasvæg. Her holdt de hende fast, medens de stjal alle de penge, hun lige havde hævet i banken.

 

 

”Det er forkasteligt, at disse to kvinder målrettet er gået efter en ældre gangbesværet kvinde på 93 år,” siger politiassistent Michael Evan Rasmussen, Københavns Politi og efterlyser med håb om hjælp fra offentligheden:

 

Læs også
Politiet efterlyser denne mellemøstlige bølle – han står bag et brutalt overfald på sagesløs mand

 

A) Østeuropæisk kvinde, 30 -40 år, kraftig af bygning og med mørkt skulderlangt hår med fald i. Hun var iført en blåhvid mønstret bluse, hvid hoftelang jakke og mørke bukser. Hun bar en sort taske med rem over skulderen.

 

B) Østeuropæisk kvinde, cirka 40 år, almindelig af bygning og med mørkt hår sat op i en knold. Hun bar sorte briller og var iført en hvid bluse, lang beige cottoncoat med pelskrave, hvide bukser og bruge støvler med høj hæl. Hun bar en beige taske over den ene skulder.

 

Københavns Politi vil meget gerne høre fra folk, der kan hjælpe med at fange de to kvinder, og kan kontaktes på 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…