Indvandrerdrenge angriber biografgæster – de politisk korrekte holder hånden over dem

Så gik det ud over Palads igen. Hvert år er denne københavnske biograf offer for hærværk og voldelig opførsel af uopdragne og forsømte indvandrerunge, som ikke blot generer, men også fysisk overfalder andre gæster.

 

I sidste uge larmede en gruppe unge under en rapperfilm. Da andre gæster bad dem om at dæmpe sig, gik det helt galt. Det endte i grov vold og knivstikkeri.

 

Det var et stykke inde i bandefilmen ”Ækte Vare”. Omkring 10 unge mænd med indvandrerbaggrund sad på første række og snakkede, larmede og røg cigaretter under hele forestillingen. Til sidst rejste en mand sig og bad dem tie stille. De fik fyrene til at fare ud på gangen og angribe den gæst, der havde tysset på dem. Volden udviklede sig ret voldsomt, og da politiet ankom var salen forvandlet til en ren slagmark med blodpletter og ødelagt inventar, skrev flere aviser. Men voldsmændene var flygtet, og de er endnu ikke fanget.

 

Det er sket før

År efter år, især under Eid, bliver Palads biograf udsat for lignende scener.

 

Sidste år forsøgte biografen at forberede gæsterne på, at der kunne blive mere larm end normalt. Ledelse hængte et advarselsskilt op om, at der kan forekomme støj under den muslimske helligdag. Det lød sådan her:

 

Det udløste et sandt ramaskrig blandt de politisk korrekte. Selv politikere kom på banen og kaldte skiltet diskriminerende og uacceptabelt.

 

Men hvor er de politisk korrekte nu?

 

Det er da helt ude af proportioner, at de her unge mennesker skal udsætte alt og alle omkring sig for total kaos, mens stedet, deres opførsel går ud over, ikke engang må advare imod den slags.

 

Hvorfor skal budbringeren stigmatiseres, mens bøllerne slipper uden nogen form for konsekvens.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Manu Sareen

Ifølge den nuværende social- og integrationsminister, Manu Sareen, var den advarsel, Palads valgte at hænge op sidst, ‘fuldstændigt langt ude og i den grad upassende’. Jeg gad godt vide, hvad der skal til for, at ministeren og hans kollegaer fra venstrefløjen finder det passende at advare andre gæster mod uro, som nu også er eskaleret til vold.

 

Under de andre episoder var der tale om teenagere og det lyder også til at være tilfælde denne gang. Så mit spørgsmål er, hvor er forældrene i alt dette? Hvad skal der til for, at de tager ansvar for sine børns gøren? Måske et indblik i hvad deres børn foretager sig, og hvor meget skade de volder?

 

Vagtfirma

Palads er nu nødsaget til at hyre et privat vagtfirma til at holde styr på uromagere. Det burde de fakturere de unge mænd, eller i tilfældet af, at de er mindreårige, deres forældre, for. Det kan ikke være rigtigt, at private virksomheder, såvel som de danske skatteydere, skal betale af egen lomme for andre menneskers mangel på børneopdragelse.

 

Og gang på gang står populisterne i kø for at holde hånden over bøllerne og uddele offerroller. Det er indimellem til at brække sig over. Dels fordi de ballademagere aldrig kommer til at mærke konsekvenser for den slags opførsel og dels fordi det går værst ud over de uskyldige unge, der opfører sig eksemplarisk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…