Pinlig afsløring: Vatikanet samlede kristne, jøder og muslimer i fælles bøn for fred. Men imamen havde sin helt egen dagsorden

Den 8. juni stod Vatikanet bag et stærkt opreklameret arrangement, der blev kaldt Bøn for Fred. Et idealistisk ment, men temmelig svømmende og naivt forsøg på at bidrage til fred i almindelighed og fred mellem israelere og palæstinensere i særdeleshed.

 

Til formålet havde man inviteret Israels snart afgående præsident Shimon Peres og den palæstinensiske leder Mahmoud Abbas.

 

Derudover deltog religiøse repræsentanter for kristne, jøder og muslimer.

 

Som forventet har mødet ikke haft nogen reel politisk betydning. Til gengæld skete der noget opsigtsvækkende under arrangementet, som i første omgang blev fuldstændig overset.

 

En krigerisk sætning

Den muslimske imam smuglede en sætning ind i sin bøn, som han ikke på forhånd havde orienteret Vatikanet om. Den figurerede heller ikke i Vatikanets officielle video fra bønnemødet.

 

Men Vatikanets video var 15-20 sekunder kortere end den version, som blev sendt på den arabiske TV-station Al Arabiya.

 

I den arabiske version indgik en sætning, der lyder: ”Giv os sejren over de vantro folk”. Altså en krigserklæring mod kristne og jøder.

 

Sætningen står i Koranen, Sura 2, Vers 286. Her er den gengivet fra en engelsk oversættelse af Koranen. I den seneste danske oversættelse optræder en mere uskarp formulering: ”Hjælp os imod de vantro folk!” Men uanset formuleringen drejer det sig om kampen mod de vantro.

 

Så midt i det opreklamerede bønnemøde for fred, så imamen altså sit snit til at snige en sætning ind, der ikke drejer sig om fred, forsoning og fællesskab, men tværtimod om kamp mod de andre!

 

 

Læs også
Afsløret på TV: Imam i moské vil ikke give hånd til dansk mand – “det er fordi, han mener, at jeg er vantro”

 

FOTO: Skærmprint fra udsendelsen på arabisk tv, som senere blev tekstet på engelsk. Her med den afslørede sætning. Se video længere nede.

 

Vatikanets censurering

Der er ikke noget usædvanligt i hans ord i en islamisk sammenhæng. Koranen og andre tekster rummer en stribe opfordringer til at kæmpe mod de vantro – også med våben i hånd.

 

Det højst bemærkelsesværdige består derimod i, at imamen altså selv ved denne lejlighed anså det for nødvendigt at medtage de kamplystne ord.

 

Lige så bemærkelsesværdigt er det, at Vatikanet tilsyneladende har forsøgt at skjule denne pinlige punktering af arrangementets salvelsesfulde fredsretorik. Imamens uofficielle smæk for skillingen blev simpelt hen fjernet.

 

Man kan selvfølgelig mene, at Vatikanet gjorde en god gerning ved at klippe den kontroversielle sætning væk. På den måde fik de politisk korrekte en god oplevelse uden forstyrrende realisme.

Læs også
Angreb raserer butik i Skive, der ejes af berygtet imam – mystik om motivet (se video)

 

Men det er vores erfaring, at Den Korte Avis’ læsere ikke lader sig spise af med skønsnak. Så nu, hvor vi er blevet oplyst om sagens rette sammenhæng, iler vi med at bringe sandheden videre.

 

 

Her ses den fulde optagelse af imamen indlæg med engelske undertekster:

 

 

www.snaphanen.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…