Hykleri: De politisk korrekte elsker romaer, men de skal smides ud af deres egne boligområder

Avpixlat

Det attraktive Kungsholmen i det indre Stockholm er et foretrukket sted for de snakkende klasser i Sverige. Beslutningstagere, meningsdannere, akademikere med høje indtægter, rigtige meninger og avanceret livsstil.

 

Fra dette dejlige og trygge sted har de luftet deres dybe sympati for den massive indvandring til Sverige – vel at mærke på passende afstand af de ikke-vestlige indvandrere, som slet ikke har råd til at bo på de kanter.

 

Men nu er mange af beboerne rystede. Så rystede, at de kræver politiets resolutte indgriben over for en indvandrergruppe, som trænger ind i deres kvarterer. Og de truer med at oprette deres eget borgerværn, hvis politiet ikke viser handlekraft.

 

Fri indvandring til Sverige, men ikke til Kungsholmen

Sveriges åbne dør for masseindvandring har trukket en hærskare af tiggende romaer til landet, fortrinsvis fra Rumænien.

 

I første omgang så de snakkende klasser med de rigtige meninger velvilligt på dem. De var jo indvandrere, og dem skal man elske i Sverige uanset hvad – ellers er man ond.

 

Man kunne oven i købet føle sig bekræftet i sin egen godhed, når man gav en tigger eller to, der befandt sig på ens vej, en skærv.

 

Men så blev det efterhånden klart, at der var et særligt problem med denne gruppe af indvandrere. Hvor langt de fleste indvandrere holder sig ude i forstædernes ghettoer, søger de tiggende romaer ind til de pæne kvarterer – fordi der er penge at hente her.

 

Der bliver flere og flere af dem på Kungsholmen. Og jo flere der bliver, jo større er konkurrencen mellem dem, og derfor bliver de mere pågående over for de forbipasserende.

 

Så nu er mange af de politisk korrekte på Kungsholmen ikke længere tilhængere af fri indvandring. Jo bevares, de støtter stadig den frie indvandring til Sverige – men ikke til Kungsholmen! Her skal de tiggende romaer holdes ude.

 

Borgerværn

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

De protesterende medlemmer af de snakkende klasser er blevet virkelig hårde i filten i deres kamp for tiggerfri gader. Ifølge den lokale avis ”Vårt Kungsholmen” bebuder de, at de selv vil holde styr på tiggerne, hvis politiet ikke gør det.

 

En beboerforening har givet den lokale politichef, Stefan Holmén, et ultimatum: Enten sørger han for at få de mange tiggere væk fra gaderne, eller også vil beboerne danne deres eget borgerværn, som kan sørge for det.

 

Men ak. Denne Holmén synes fuldstændig forhærdet i sin … øeh … nå,ja … politiske korrekthed. Han tillader sig at kalde beboernes reaktioner for ”ubehagelige”. Han har ”i skarpe vendinger” fortalt dem, at de bare må acceptere indvandringens konsekvenser.

 

Hvis de forsøger at danne et borgerværn, vil han sætte sine folk ind for at stoppe det.

 

En stor tradition for hykleri

Der er tilsyneladende noget, som politichefen ikke har fattet:

 

De mennesker, som bor på Kungsholmen, er så betydningsfulde, at de ikke bør forstyrres af tiggende indvandrere i gaderne. Man kan ikke kræve af dem, at de selv skal leve med konsekvenserne af den politik, som de påtvinger befolkningen.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Det har den svenske elite aldrig gjort. Den har altid holdt en passende afstand mellem, hvad den sagde til befolkningen, og hvad den selv gjorde. En stor tradition for hykleri.

 

Man kan da ikke pludselig forlange af eliten, at den nu skal lave om på det! Tro pokker, at de er rystede på Kungsholmen.

 

Kilde: Avpixlat    

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…