Hun afslørede banders sexforbrydelser mod mindreårige – så blev hun sendt på kursus i etnisk mangfoldighed

rotherham-images

Den Korte Avis har omtalt en kæmpe skandale, der nu oprulles i Storbritannien:

 

I årevis har overvejende pakistanske bander i byen Rotherham begået frygtelige sexforbrydelser mod mindreårige piger. De er blevet voldtaget, gennemtævet og solgt som prostituerede.

 

Myndighederne havde mange informationer om, hvad der foregik. Det fremgår af en undersøgelse, som blev offentliggjort for en uge siden. Men de undlod at gribe ind, blandt andet af frygt for at blive beskyldt for racisme.

 

1.400 piger fik således ødelagt deres liv, fordi nogle magthavere skulle pleje deres politiske korrekthed.

 

Sendt på kursus i ”etnisk mangfoldighed”

Nu er der kommet nye oplysninger om de afskyelige metoder, som blev brugt for at skjule kendsgerningerne og holde på den politiske korrekthed.

 

En forsker er gået i BBC’s tv-program Panorama med beretningen om, hvordan hun allerede i 2001 lavede en rapport, der kunne have reddet mange af pigerne. Hun fandt frem til 270 ofre for disse sexforbrydelser. Mange af dem skulle forestille at være under myndighedernes beskyttelse og pleje.

 

Men i stedet for at bruge rapporten sendte børnemyndighederne hende på et to dages kursus i ”etnisk mangfoldighed”!

 

Her skulle hun hjernevaskes til at indse, hvor uheldigt det ville være, hvis hendes afsløringer kom frem.

 

Samtidig fik hun at vide, at hun ”aldrig nogen sinde” måtte gentage de ting, hun havde skrevet i rapporten. Man fjernede også hendes forskningsmateriale under et raid mod hendes kontor.

 

”Jeg var genstand for den mest intense fjendtlighed mod min person,” sagde hun i Panorama, og hun fortsatte: ”Der var trusler fra mange sider (…) og jeg føler mig stadig ekstremt vred over det.”

Læs også
Prins Henriks rolle har ikke været nem – men det undskylder ikke hans svigt i forhold til dronningen, monarkiet og befolkningen

 

Skam få dem

Tilsyneladende har hverken truslerne eller hjernevasker-kurset i etnisk mangfoldighed rokket ved forskerens hæderlighed. Det tjener hende til stor ære.

 

Til gengæld udgør de ansvarlige, der har mange pigers ødelagte liv på deres samvittighed, et ekstremt uskønt syn i deres forsøg på at løbe fra ansvaret.

 

Skam få dem og deres menneskesyn.

 

(Kilde: Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…