Christina på 23 år ofrede sig: “Min lille søn betyder alt”

CBSNEWS

Christina Simoes ligger i en seng på hospitalet. Hun ved, at hun måske mister sin førlighed, og at hun måske aldrig kommer til at gå igen.

 

Men hun siger, at hun er taknemmelig, fordi hun og hendes lille søn reddede livet.

 

Christina på 23 år var hjemme i sin lejlighed sammen med sin søn Cameron på 18 måneder. Pludselig udbrød der en voldsom ild i bygningen.

 

Christina havde ikke noget valg. Hun greb sønnen og sprang ud af vinduet fra lejligheden, der lå på anden sal. (CBSNEWS)

 

 

Christina fortalte bagefter, at hun sprang uden at have tid til at tænke. Flammerne og den kvælende røg var kun få centimeter fra dem. Vinduet brændte allerede.

 

Men hun sprang, så hun beskyttede sin søn mest muligt ved at falde, så hun tog stødet for ham.

 

“Jeg greb fat i min søn og holdt mod mit bryst, så fast jeg overhovedet kunne. Jeg gav ham et kys og en kram. Jeg fortalte, at jeg elskede ham. Derefter kastede jeg mig ud af vinduet,” fortæller hun fra hospitalssengen.

 

Hun havde intet valg.

 

 

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

“Jeg tænkte slet ikke over det. Alt jeg tænkte på var at redde min søn. Han betyder mere end, end jeg gør,” fortalte hun.

 

Sønnen Cameron slap uden skader. Men den unge mor fik svære skader på ryggen og lægerne ved ikke om hun nogensinde får førligheden tilbage.

 

 

Mange er blevet inspireret af moderens heltemod, og der er nu startet en indsamling til hendes hospitalsregninger. Der er også oprettet en støtte facebook-side.

 

Da journalisterne spurgte om hun følte sig som en helt, svarede hun: “Nej, slet ikke. Jeg er bare Camerons mor.” 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…