“Han er verdens dummeste indbrudstyv”

Nicholas Wig, 26 år, brød ind i James Woods hus i St. Paul, Minnesota, USA den 19. juni. Han stjal blandt andet kontanter, kreditkort, et ur og en mobiltelefon.

 

Inden han forlod huset, fik han den idé at bruge James Woods pc til at gå ind på sin egen Facebook-profil for at tjekke noget.

 

Det skulle han aldrig have gjort. Han glemte nemlig at logge af igen, inden han forlod huset!

Sms fra tyven

James Wood kom hjem og fandt ud af, at hans hus var blevet gennemrodet. Han konstaterede, at der manglede de ting, der var blevet stjålet. Desuden fandt han et par jeans, et bælte og nogle sko, som Wig havde efterladt. Han meldte det til politiet.

 

Lidt senere opdagede Wood Facebook-siden på sin computerskærm. Han regnede ud, hvad der måtte være sket, og delte Wigs foto på Facebook. Han fortalte, at Wig var en tyv, gav sit telefonnummer og bad folk om at ringe, hvis de havde informationer.

 

Til sin store forbløffelse modtog Wood noget senere en sms-besked … fra tyven selv! Han ville åbenbart høre, om de kunne lave en aftale.

 

Wood skrev tilbage: ”Du efterlod nogle ting i mit hus i går aftes, hvordan kan jeg give dig dem tilbage?”

 

Kriminel løbebane

Wig hoppede på med samlede ben. Han lovede at vende tilbage til huset, så han kunne få sine ting og til gengæld aflevere Woods mobiltelefon.

 

Da Wood så ham nærme sig huset, ringede han til politiet, som arresterede Wig – oven i købet med Woods armbånd på håndleddet.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Wig har en omfattende kriminel løbebane, med domme for tyveri og vold i hjemmet og narkosigtelser. Bliver han dømt for indbruddet hos Wood, kan han få op til 10 års fængsel og omkring 100.000 kr. i bøde.

 

Alt sammen, fordi han fik den mærkværdige idé at gå på Facebook midt i det hele og glemte at logge ud.

 

Bramfri konklusion

TV-selskabet CBS, som bragte historien, interviewede en repræsentant for anklagemyndigheden, der med et skævt smil konstaterede, Nicholas Wig ikke var for kvik.

 

James Wood udtrykte det mere bramfrit i samme TV-indslag:

 

”Han er verdens dummeste indbrudstyv.”

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…