Fire områder, hvor du kan forbedre din økonomi

Arkiv

En af de bedste redskaber til at få overblik over din økonomi er med et budget. Men hvordan bruger du overblikket til at komme videre? Du ser måske af dit budget, at du kan spare mere op, men hvordan skal du spare op? Hvilken opsparingsform er bedst for dig?

 

Den slags spørgsmål er den mest almindelige årsag til, at mange går i stå eller får taget de forkerte beslutninger. For at komme videre, må du et spadestik dybere i din økonomi for at finde ud af, hvor du skal sætte ind for at forbedre din økonomi.

De fire områder, hvor du kan forbedre din økonomi

Den bedste og sikreste løsning er at få en uafhængig økonomisk rådgiver til at gennemgå din økonomi og få hans vurdering. Men faktisk kan du komme et stykke vej med en onlinetest udviklet af Finanshuset i Fredensborg. Testen giver dig et bud på, hvilke dele af din økonomi, der kan forbedres, og hvor stort potentialet er.

 

Tag testen og find dit forbedringspotentiale

 

Du får svar på, hvilke af de fire områder, hvor du kan forbedre din økonomi

  • Lån,
  • Fast ejendom
  • Pension
  • Frie midler

 

For langt de fleste er der potentiale for forbedring inden for ét eller flere af disse områder.

 

Det kan være, at du ikke har optimeret rentevilkårene på dine lån, eller at du har for meget eller for lidt fast ejendom. Det kan også være, at de mange ændringer af pensionsreglerne de seneste år har gjort, at du bør ændre dine pensionsforhold. Måske er du meget hårdt beskattet, eller du tager for stor risiko på dine frie midler.

 

For at finde ud af dét, må du dykke ned i de enkelt områder, men først når du ved, hvor du skal sætte ind, kan du gøre noget ved det.

 

Tag testen og få et overblik over dit forbedringspotentiale!

 

Med venlig hilsen Kim Valentin

 

Finanshuset i Fredensborg

 

Læs også
Donald Trumps nye skattelettelser er godt nyt for verdensøkonomien

Kim Valentin skriver hver uge om pension, investering og privatøkonomi i ugebrevet FinansNYT. Send mig FinansNYT helt gratis

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…