Video fra Islamisk Stat: Her fortæller drenge på 9 år, hvordan de lærer at slå de vantro ihjel

 

Medyan Dairieh havde hørt de hårrejsende beretninger om halshugninger, grufulde korsfæstelser og massehenrettelser i islamisk Stat i Irak og Syrien.

 

“Derfor blev jeg fast besluttet på selv at se denne verden. Jeg har været mange steder i verden, hvor der sker frygtelige ting, men jeg har aldrig hørt om noget lignende”. Daily Mail

 

Efter lange forhandlinger, fik Medyan Dairieh lov til at komme ind i hjertet af Islamisk Stat, byen Raqqa.

 

Her oplevede jeg et regime, der havde den totale kontrol. Det var ikke anarkistisk grupper. Men velorganiserede magthavere, som regerede med terror, fortæller han til Daily Mail.

 

Video fra VICE NEWS

Medyan Dairiehs filmede det hele og samlede sin optagelser i fem afsnit. De kan ses samlet i bunden af denne artikel. Et enestående historisk dokument.

 

Vi følger Medyan Dairieh ind i Raqqa forbi snigskytter (sniper). Er med dem i kamp mod regeringssoldater, der bliver lemlæstede, dræbt og får deres afhuggede hoveder sat på stager midt i byen.

 

Vi er med det religiøse politi rundt i byen og besøger en sharia-domstol. Til sidst opruller Islamisk Stat deres forhåbninger til, at dette kalifat skal udbredes til hele verden. Vores flag skal vaje over Det Hvide Hus, siger de.

 

Et særligt rystende afsnit beskriver, hvordan drengene bliver hjernevaskede.

 

De fortabte drenge

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Islamisk Stat tror det er den opvoksende generation som bliver skelsættende for intensivering og ekspansion af det muslimske ideal-samfund kalifatet. Derfor oplæres børn og unge drenge i tusindvis, til at blive jihadist eller martyr  for islam. Et centralt mål for de væbnede grupper handler om at sætte ind med ødelæggende terrorhandlinger i Europa. Med den ekstreme radikalisering af muslimske børn og unge i Syrien, er truslen mod Europa hastigt voksende, se tendenserne på den nye dagsorden …

 

Medyan Dairieh viser, hvordan Islamisk Stat er særdeles godt i gang med at genopdrage børn og unge drenge til jihad.

 

Indtil drengene er 15-16 år går de i sharia-skole. Her bliver de trænet fysisk og hjernevaskes til at brænde for jihad, hellig krig.

 

De lærer, at meningen med islam især handler om at fordrive eller udrense for vantro mennesker som modsætter sig muslimernes overherredømme.

 

 

Drengene undervises i ikke at vise nåde, fordi muslimer overalt i verden bliver diskriminerede, forfulgt og slået ihjel af vantro barbarer.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Når man ikke ved bedre, og man ser de voksne ledere begå ekstreme forbrydelser mod fjender af islam, så vil drengenes spirende helte-hjerter tændes, og de vil stå på tæer for at gøre sig bemærket under den nye orden.

 

Derfor kan man se billeder af børn som er med til at henrette fjender af islam – børn som er i gang med at udføre henrettelser af islams fjender.

 

 

Det er svært at forestille sig drengen stå blandt mændene og betragter dette syn: Det erde afhuggede hoveder og de torturerede menneskekroppe som er spiddet på et hegn i en offentlig park i Mosul.

 

Det en pligt at følge alle islamiske grundprincipper fra 9-10 års alderen, og det er fuld legitimt at bruge fysisk vold som straffemetode, hvis børnene ikke efterlever principperne.

 

Drengen med de tillidsfulde øjne er blot 11 år, om få år bærer han våben og bliver måske en af dem som foretrækker at sprænge sig selv til atomer i en selvmordsaktion.

Læs også
BBC: Kilde siger, at den efterlyste tyrker fra Utrecht har været terrorist for Islamisk Stat

 

Der er også børn blandt de ankomne jihadister fra Europa

En belgisk jihadist og medlem af Islamisk Stat har taget sin lille søn med til den nye stat.

 

Drengen rejser nu rundt med sin fars rullende hvervekontor. Den lille fyr har knap nået skolealderen, men har allerede valgt, at han vil være jihadist.  Hans far ser stolt til, når han fortæller, at de primære fjender er Europas vantro befolkninger.

 

Fanatiske islamister i tusindvis er rejst fra Europa for at tilslutte sig militante grupper i Syrien, og de har stort set frit lejde til at vende tilbage til Europa.

 

Det er mennesker, som tror på, at de vil blive belønnet for at udføre terrorhandlinger mod vantro europæer. Hvad skulle holde dem tilbage for ikke at søge den hurtige og sikre vej til et evigt liv i paradis?

 

Læs også
Tre partier siger nej til at lade Islamisk Stats tilhængere komme tilbage til Danmark

 

Se hele udsendelsen fra Raqqa her:

 

Link til udsendelsen er her:

 

https://news.vice.com/video/the-islamic-state-full-length

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…