Berygtet dansk sigøjnerboss truer med klankrige – familien hæver millioner i socialhjælp

Gimi ”Boss” Levakovic ved pilen, Facebook.

De må grine godt og grundigt af danskerne.

 

Medlemmerne af den berygtede sigøjnerklan, Levakovic, har ifølge en revisionsrapport, som Ekstra Bladet sidste år fik indblik i, over en fireårig periode har kostet Københavns Kommunes skatteborgere 16,8 millioner kroner. Samtidig kan familien fortsat røve og plyndre og voldtage uden at det på nogen måde får indflydelse på de generøse udbetalinger fra kommunens åbne kasser.

 

Samtlige voksne medlemmer af familien, cirka 40, er enten på førtidspension eller modtager kontanthjælp, og en senere revisionsrapport afslørede ifølge Ekstra Bladet blandt andet, at ydelserne fra den københavnske socialforvaltning til familiemedlemmerne sidste år var løbet op i små 302.000 kroner om måneden.

 

Eller i alt helt præcist 5.132.855 kroner i løbet af 17 måneder.

 

Alt fra tricktyverier over grov vold og væbnede røverier til voldtægt

Samtidig med udbetalingerne af de årlige millionbeløb fra den københavnske socialforvaltning boltrer familiens mandlige medlemmer sig i kriminelle aktiviteter, der dækker hele spektret fra tricktyverier over væbnede røverier, hjemmerøverier, grov vold, hæleri og afpresning til voldtægt.

 

Og de starter tidligt. Således i 2000, hvor to fætre på henholdsvis 13 og 14 år havde deltaget i en gruppevoldtægt af en 30-årig kvinde.

 

”Jeg har aldrig hørt om andre familier, der kan matche Levakovic-familiens gøren og laden, hvad angår lovovertrædelser. Det er en livsstil i den familie,” sagde chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Ove Randrup, til BT i maj 2011.

 

Og nu er Levakovic-boss ved at starte blodig sigøjnerkrig i Norden

Medens millionerne fra den københavnske socialforvaltning strømmer til Levakovic-familien, som supplerer de københavnske skatteborgeres gavmildhed med ekstraindtægter i form af kriminalitet, er familiens overhoved, den berygtede Gimi ”Boss” Levakovic, ifølge Ekstra Bladet nu også i fuld gang med at starte noget, der kan udvikle sig til en blodig sigøjnerkrig i Norden.

 

I Norge kører krigen allerede nu for fuld udblæsning mellem rivaliserende sigøjnerklaner. En krig, der startede med et mislykket mordforsøg på lederen af den berygtede sigøjnerklan Karole, Rene ”Roma”Karoli, og rivaliserende familier har siden bekæmpet hinanden med skyderier, mordforsøg og brandattentater.

 

Læs også
Nordmand dræbte sin lillesøster og forsøgte at dræbe muslimer i moské – politiet taler om terror

”Det er den mest alvorlige konflikt, der har været mellem sigøjnere i Norge, og den bliver mere og mere voldelig,” siger tidligere leder af voldsafsnittet i Oslo politidistrikt Finn Abrahamsen til Ekstra Bladet.

 

Han har i mange år beskæftiget sig med sigøjnermiljøet og understreger:

 

”Derfor der det også meget bekymrende, hvis danske sigøjnere bliver indblandet, og vi får en nordisk strid. Det er aldrig set før,” siger han.

 

Levakovic til Karoli: ”Jeg straffer jer”

Og skal man tro den danske klanleder, Gimi ”Boss” Levakovic, så har de danske sigøjnere vitterligt tænkt sig at blive involveret.

 

Under alle omstændigheder har han ifølge Ekstra Bladet ladet omverdenen forstå, at han nu vil blande sig og straffe den norske Karoli-klan.

 

”De skal ikke begynde at true alle sigøjnere og kræve penge. I Danmark har vi sigøjnere respekt, men Karoli-familien i Norge lever efter nogle helt andre regler og laver beskidte tricks med alle folk, og det skal de straffes for. Jeg sværger ved Gud, at jeg er manden, der skal straffe dem,” har han udtalt.

Læs også
En imam fik opholdstilladelse på grundlag af sine kvalifikationer i islam – nu er han dømt for vold mod sine børn

 

Canadiske sigøjnere til Levakovic: ”Du er sindssyg”

Den indtil videre verbale strid mellem Levakovic og den norske Karoli-familie har bredt sig til Canada, hvor de canadiske sigøjnere tager Levakovic’s trusler om klankrig meget alvorligt.

 

I en video på facebook advarer således en gruppe canadiske sigøjnere ifølge Ekstra Bladet Gimi Levakovic:

 

”Du er blevet venner med mange dårlige personer og er i gang med dumme ting og fører dig frem med dyre biler. Du skal ikke skræmme folk. Jeg giver dig mit ord på, at du ikke kan opføre dig sådan. Du har ingen respekt, og du opfører dig, som var du sindssyg,” siger en af mændene.

 

Påkørte sin gravide ekskæreste

Hvorvidt Gimi ”Boss” Levakovic vitterligt er sindssyg må være op til at en lægelig vurdering, men at han ikke viger tilbage for selv ufattelig grov vold, er hævet over enhver tvivl.

 

Således påkørte han med fuldt overlæg i april 2011 sin gravide kæreste, som på det tidspunkt var to måneder henne. Han havde så megen fart på, at hun ved påkørslen blev slynget op i luften, hvorefter hun landede på nogle parkerede cykler.

Læs også
Eva på 14 år orkede ikke at leve længere efter tre indvandreres gruppevoldtægt

 

Han blev idømt to års fængsel. Tre år forinden, i 2008, var han blevet fundet skyldig i at have slået hende i hovedet med en donkraft, hvorefter hun måtte sys med 30 sting. (Ekstra Bladet)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…