Saudiarabisk lærd: Videnskabeligt bevist, at kvinder får ødelagt deres æggestokke af at køre bil

I alle muslimske lande er kvinder underordnet mænd. Men i nogle lande er det mere ekstremt end i andre. Saudi-Arabien er således det eneste land i verden, hvor det er forbudt for kvinder at køre bil.

 

Der er ikke en egentlig lov om det, men lige siden staten blev oprettet i 1932 har det ikke været tilladt. Kvinder kan ikke erhverve et kørekort, og de overtræder derfor loven, når de kører bil.

 

Kvinder raser og bryder forbuddet

Det er en stor provokation for mange kvinder i Saudi-Arabien. En del har været i udlandet, hvor de har kørt bil. Og de oplever det som meget besværligt, at de ikke kan køre selv. De skal hele tiden have en mand til at køre for sig eller have privatchauffør.

 

Flere kvinder kører alligevel. En del af dem bliver anholdt og idømt piskeslag som straf. Men protesterne er svære at stoppe.

 

Netop nu er der en kampagne i gang, som opfordrer kvinder til at trodse kørselsforbuddet den 26. oktober. Budskabet har hurtigt spredt sig på de sociale medier. Mere end 11.000 kvinder har tilsluttet sig kampagnen og underskrevet en deklaration for kvinders ret til at køre bil. (Al Arabiya)

 

Konservative muslimer – kvinderne bliver syge

Denne protestbølge har fået de muslimske lærde til at rulle det tunge skyts frem for at få stoppet de opsætsige kvinder.

 

Selve den muslimske ”videnskab” bliver taget i brug. En ”videnskab”, der er de konservative islamisters fremstilling af hvad Koranens ord betyder.

 

Sheik Saleh bin Saad al-Lohaidan har netop i al offentlighed forklaret, at det er direkte skadeligt for kvinder at køre bil:

 

”Hvis en kvinde køre bil, uden at det er helt nødvendigt, kan det have negative fysiologiske konsekvenser. Medicinske studier viser, at det automatisk vil påvirke æggestokkene og bækkenet. Det er derfor, at kvinder, der regelmæssigt kører bil, får børn med kliniske skader.” (Daily Mail)

 

Læs også
Magasin sløjfer salg af tobak fuldstændigt

Han opfordrer kvinderne til at bruge deres fornuft frem for deres følelser.

 

En rapport fra 2011 forklarer, at det vil betyde flere prostituerede, mere pornografi, flere homoseksuelle og flere skilsmisser, hvis kvinder får lov til at køre bil.

 

Hun ….hun gjorde en BEVÆGELSE!!!

En professor Subhi sætter trumf på med en beskrivelse af sine egne oplevelser af, hvor galt det kan gå. Det var på en café i et arabisk land: ”Alle kvinderne så på mig. En af dem lavede en bevægelse, som gjorde det klart, at hun var tilgængelig … det er hvad der sker, når kvinder får lov til at køre bil.” (Daily Mail)

 

Latterliggjort på Twitter

Al-Lohaidans påstande om de ødelagte æggestokke blev straks spredt på Twitter, hvor kvinder gjorde nar af hans ”store videnskabelige opdagelser”. Et arabisk hashtag (emneord) på Twitter hedder ”Kvindelig_kørsel_påvirker_æggestokke_og_bækkener”, og det er gået viralt blandt arabiske brugere.

 

Tag den, sheik Saleh bin Saad al-Lohaidan.

 

Læs også
Værd at vide om rustbeskyttelse af din bil
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…