Berygtet sigøjnergangster mishandlede og voldtog indespærret kvinde i 16 døgn

Den 22-årige sigøjnergangster Alpacino Petrivic Levakovic, medlem af den berygtede og dybt kriminelle Levakovic-familie, der årligt suger Københavns Kommune for millionbeløb, er nu internationalt efterlyst af politiet for grov og brutal mishandling af sin eks-kone, skriver Ekstrabladet.

 

Mishandlingen fandt sted i parrets tidligere lejlighed i Lund i Sverige, hvor den 22-årige sigøjnergangsters eks-kone den 5. september var dukket op for at få boet efter deres skilsmisse gjort endeligt op.

 

Blev voldtaget og mishandlet i 16 døgn

Men i stedet for bodeling blev den 25-årige eks-hustru spærret inden i lejligheden i 16 døgn, hvor hun gennem disse 16 døgn gennemlevede et mareridt af voldtægt og grov mishandling, hvor hun blandt andet fik håret barberet af og blev truet med pistol.

 

Udover hendes bøddel og eks-mand, Alpacino Petrovic, var der yderligere tre svenske sigøjnere til stede i lejligheden, en 30-årig mand og to kvinder henholdsvis 30 og 37 år, som alle ifølge Ekstrabladet har familierelationer til Alpacino Petrovic.

 

Medens Alpacino Petrovic Levakovic er forsvundet, er de tre nu anholdt af svensk politi og sigtet for medvirken til frihedsberøvelse.

 

Gik på gaden og råbte om hjælp

Den 25-årige ekshustru blev lørdag aften opdaget af en politipatrulje, da hun gik på gaden og råbte om hjælp.

 

Hun var tydeligt i dyb chock og dertil groft mishandlet. Hun havde buler i hovedet og blå mærker over hele kroppen. Hendes hår var barberet af. Hun fortalte, at hun havde været indespærret i 16 døgn og var blevet truet med en pistol.

 

Det er stadig uklart, hvordan hun er sluppet ud af sit fangenskab.

 

Ville have eks-hustren udlevet – blev i stedet anholdt

Ifølge Ekstrabladet mødte den ene af de to sigøjnerkvinder fra lejligheden op på Politigården i Lund.

Læs også
To indvandrerdrenge skændtes om et skateboard, og så blev hele familien involveret – det endte i masseslagsmål på sygehuset

 

Her hævdede hun, at hun var personlig assistent for sigøjnergangsterens 25-årige eks-hustru og forlangte at få hende udlevet.

 

Det fik hun ikke. Hun blev tværtimod i stedet for anholdt og sigtet for medvirken til frihedsberøvelse.

 

Danmarks mest berygtede gangsterfamilie

Levakovic-familien er ubestridt Danmarks mest berygtede gangsterfamilie, hvis medlemmer i en konstant strøm vader ind og ud af retssale og fængsler.

 

For blot en måned siden blev et af familiemedlemmerne, den 26-årige Jura Levakovic, som er fætter til den nu internationalt efterlyste Alpacino Petrovic, udvist for bestandig til Kroatien oven i en dom på fem års fængsel for bankrøveri og et ualmindeligt brutalt hjemmerøveri.

 

Udvisningen, der blev stadfæstet i Østre Landsret den 26. august, fulgte oven i to betingede udvisninger som kulmination på en årelang kriminel karriere, der omfatter blandt andet gruppevoldtægt og et hav af røverier.

 

Læs også
Grænsen er hullet som en si: Brutal Levakovic udvist for bestandig for to måneder siden – nu er han tilbage i Danmark

Suger millioner ud af den københavnske kommunekasse

Samtidig med, at Levakovic-familien røver, plyndrer og stjæler, er den også et ualmindeligt dyrt bekendtskab for de københavnske skatteborgere.

 

Af en revisionsrapport, som Ekstrabladet har fået indsigt i, fremgår det således, at familiens 28 medlemmer gennem de sidste fire år har kostet Københavns Kommune 16,8 millioner kroner.

 

Således har fire medlemmer af gangsterfamilien hver især fået udbetalt mellem 20.300 og 24.200 kroner om måneden uden at skulle røre en finger for pengene.

 

Det er 6.000 kroner mere om måneden, end hvad en københavnsk kassedame tjener. Vel at mærke før skat.

 

I 2011 blev det afsløret, at familiens medlemmer også modtager kontanthjælp, medens de sidder i fængsel.

 

Har kostet det danske samfund 74 millioner kroner

Læs også
Sådan fik den dybt kriminelle Levakovic familie opholdstilladelse i Danmark: Dokumentar om de stakkels sigøjnere på Amager, som i 1972 blødgjorde Anker Jørgensen

Ifølge beregninger, Ekstrabladet har fået lavet, har gangsterfamilien Levakovic kostet det danske samfund omkring 74 millioner kroner, lige siden den kroatiske sigøjnerfamilie i midten af 1970’erne valgte at slå sig ned i Danmark.

 

Beløbet dækker blandt andet sociale ydelser, institutionsophold samt udgifter i forbindelse med kriminalitet såsom fængselsophold og skatteborgerbetalte forsvarsadvokater.

 

Storskrydende gangstere på kontanthjælp

Samtidig med, at familiens medlemmer er på kontanthjælp og andre offentlige ydelser, lever de et liv i sus og dus og fører sig frem som storskrydende gangstere med biler i millionklassen.

 

På deres facebooksider praler de med guldkæder, Rolex-urer og viser billeder med stakkevis af nye euro-sedler.

 

Tidligere socialminister Karen Hækkerup (S) var i sin ministertid ude med udtalelser om at slå ned på socialbedrageri og gentagende kriminalitet, ”og den hån mod danske værdier, som familien Levakovic udviser.”

 

Men intet sker. Familien Levakovic fortsætter deres mange aktiviteter i stor stil, og de danske skatteborgere betaler.

Læs også
Kommune bruger 14 mio til at købe huse til én ‘flygtning’ med tre koner og 16 børn
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…