Nu bliver Egedalshallen brugt til at udsprede had til danskerne

en af Hizb-ut-Tahrirs løbesedler fra Egedasvænge

Egedalsvænget i Kokkedal blev kendt i 2012 da et muslimsk flertal i beboerbestyrelsen nægtede at tilgodese bebyggelsens etnisk danske mindretal med et oplyst juletræ i december. I år er bestyrelsen gået skridtet videre og man har blandt andet opsagt flere ´dansker-klubber´, med henblik på at etablere aktiviteter til gavn for den islamiske identitet.

 

Dette er sket samtidigt med at formanden og andre etniske danskere har trukket sig fra beboerbestyrelsen.

 

Gruppe af  islamister har i realiteten planer om at gøre et boligområde til en anti-vestlig zone.

 

Men ikke nok med det.

 

Bland jer ikke med de vantro

Det viser sig også, at ´man´ dvs. Hizb-ut-Tahrir går på gaden i Kokkedal og omegn, med løbesedler og opslag som advarer muslimerne mod at blande sig med de vantro danskere.

 

Hizb-ut-Tahrir advarer blandt andet muslimerne om at deltage i kommunale fritidstilbud.

 

Det sker selv om kommunen endda har prioriteret ´rene´ pigeklubber for at imødekomme muslimernes ønske om kønsopdeling.

 

Men det er åbenbart ikke tilstrækkeligt for islamister som Hizb-ut-Tahrir.

 

Egne muslimske klubber og fredagsbøn i Egedalshallen

Man vil lave sine egne fritidsklubber, det er foreløbigt blevet til en (kønsopdelt)lektiecafe, men der er flere på vej, og de skal efter alt at dømme have til huse i de opsagte ’dansker-klubbers’ lokaler.

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Islamisternes harske budskab om ikke at integrere sig og ikke at blive venner med ikke-muslimer, udbredes ifølge Hossein Ahmandi byrådsmedlem ´Borgernes Stemme´ under fredagsbønnen i Egedalshallen. (http://www.sn.dk/debat-fredensborg/praestestyre-i-min-baghave/artikel/363527#.Um6mUFMpz5M)

 

Fredagsbønnen i Egedalshallen, blandt andet under ledelse af Hizb-ut-Tahrir, fungerer altså som platform for udbredelse af meget hadefulde holdninger til det danske samfund.

 

Advarsler fra andre

Hossein Armandis advarsler er de samme som vi kan høre fra aktuelle afhoppere som Ahmed Akkari og Yahya Hassan om de ekstremt lukkede religiøse miljøer.

 

Disse advarsler kunne man allerede høre år tilbage. Dengang lød de fra Maajid Nawaz som indtil 2007 havde været leder af den verdensomspændende bevægelsen Hizb-ut-Tahrir. Maajid Nawaz har fra den engelske afdeling været rådgiver på etableringen af Hizb-ut-Tahrir Skandinavien/København.

 

Ny strategi – dyrk det lokale

Ifølge forskerne er Hizb-ut-Tahrir.dk sprunget ud med en ny strategi:

 

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

”De vil vise, at de tager ansvar og vil gøre en forskel, også i lokalområdet. Det er deres taktik i øjeblikket – at engagere sig i sager, der handler om det nære og langsomt trække folk ind i det overordnede mål om det muslimske fællesskab og kalifatet(den islamiske stat grundlagt på sharia).” (religionsforsker Kate Østergaard  http://www.sn.dk/fredensborg/hizb-ut-tahrir-som-folkeparti/artikel/362836#.Um6nj1Mpz5M)

 

Det er velkendt, at radikale grupper ofte rekruttere nye tilhængere via velgørenhed blandt befolkningsgrupper med socioøkonomiske problemer, ´Det Muslimske Broderskab´ i Egypten og tyrkiske ´Fetullah Gulen´ er kendte eksempler på bevægelser som anvender denne type hvervestrategi.

 

Socialt arbejde med skjult politisk dagsorden

Desværre er der oftest en grim og uhyggelig bagside af de islamiske ´velgørenheds-bevægelser´, fordi de næsten altid har en politisk dagsorden, som kort sagt går ud på at skaffe muslimerne mest muligt, og alle andre mindst muligt, hvilket i praksis betyder undertrykkelse af andre religioner og kulturer.

 

Noget kunne tyde på, at det er dét, der foregår i Egedalsvænget i Kokkedal. Islamister af sorten Hizb-ut-Tahrir anerkender kun Allahs lov som gyldig for mennesker, og i den er mennesker og køn ikke lige meget værd.

 

Man må formode at det kan være svært at være dansker i Egedalsvænget, hvis Hizb-ut-Tahrirs holdninger skulle være udbredt blandt muslimerne i området. Desværre er der ingen tegn på, det ikke skulle forholde sig sådan, fordi den siddende bestyrelse er stemt ind med en historisk stor stemmedeltagelse, to gange i træk.

 

At være dansk mindretal i Egedalsvænget

Læs også
Skandale: Politimand truede dansk far, der protesterede mod rabiate islamister, men holdt hånden over islamisterne

En tredjedel af danskerne i bebyggelsen er danskere. Og mange af dem er bange. E ældre kvinde siger at gårdmændene har rådet hende og andre til, at man holder sig fra vinduerne når det er mørkt. (Jyllands-Posten, 19.10)

 

En anden kvinde fortæller at hun ikke kan holde ud at bo i Egedalsvænget længere, hun vil hellere sove på en bænk i parken, så nu flytter hun.

 

Flere beboere er enige om at det aldrig har været et problem at være dansk mindretal i Egedalsvænget, men at det er blevet det, efter at Hizb-ut-Tahrir er rykket ind.

 

Der er truende grupper af unge som kaster æg og sten mod beboernes ruder, og andre har moret sig med at ´skyde til måls´ med splatter-pistol.

 

Men det er ikke kun i det daglige at der er en dårlig stemning i Egedalsvænget, flere beboere tilkendegiver at de ikke orker at møde op til det næste store afdelingsmøde i Egedalshallen hvis der ikke kommer mere styr på proceduren. Under de sidste to møder er der observeret valgsvindel, der bliver fx udleveret mere end to stemmesedler pr. husstand.

 

Byrådsmøde i går aftes

En gruppe beboere har skrevet til byrådet i Fredensborg Kommune om denne valgsvindel ved møder og afstemninger i bebyggelsen. I brevet, som Den korte Avis er i besiddelse af, står der, at det er nødvendigt, at adgangen og udleveringen af stemmesedler kontrolleres af nogen udefra, og helst af boligforeningen 3B eller kommunen.

Læs også
Morten var ved stranden med sine børn: ‘Fem muslimer’ omringede ham og truede med kniv: “Tror du bare, du kan gå her”

 

Beboernes henvendelse blev behandlet på et møde i byrådet i Fredensborg Kommune i går aftes. Her vedtog et enigt byråd en erklæring om at skærpe opmærksomheden på problemerne i Egedalsvænge. Det oplyser byrådsmedlem for Venstre Thomas Bak umiddelbart efter mødets afslutning. (Berlingske Nyhedsbureau)

 

“Vi har vedtaget en erklæring, som borgmesteren læste op, og det er et enigt byråd, som står bag. Til protokollen skrev vi, at vi så med stort alvor på det her, særligt på grund af det brev, som vi har modtaget fra en kreds af beboere, som stiller spørgsmålstegn ved metoderne i bebyggelsen,” siger Thomas Bak til Nyhedsbureauet og fortsætter:

 

“Jeg har også hørt fra nogle borgere i Egedalsvænge, at der har gået nogle, som har skullet se, hvad man har stemt til valgene. Det vil sige, at man skulle vise sin stemmeseddel til nogen, som skulle tjekke, at man havde stemt rigtigt, inden man afleverede den. Hvis man ikke viste stemmesedlen eller stemte noget forkert, kunne det efterfølgende have betydning for, hvor sikkert man kunne færdes i bebyggelsen”. (Berlingske Nyhedsbureau)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…