Merkel åbnede Tysklands døre for en strøm af islamister – da en bøsse blev myrdet, så hun den anden vej – nu strømmer ofrenes vrede mod hende

Getting your Trinity Audio player ready...

En aften i oktober 2020 gik to mænd hen ad gaden i den tyske by Dresden, mens de holdt hinanden i hånden.

 

En muslimsk mand med sympati for Islamisk Stat fik øje på dem. Han hedder Abdullah al Haj Hasan og har syrisk baggrund. Han mente åbenbart, at de to mænd fortjente at blive slået ihjel, fordi de så ud til at være bøsser.

 

Så han jog en kniv i dem hver. Den ene døde, den anden overlevede.

 

I kølvandet på dette modbydelige drama er der opstået en debat om, hvad der egentlig var baggrunden for de blodige overfald.

 

Der var tale om et angreb på homoseksuelle. Men hvad var det nærmere motiv?

 

Islamistisk terror i Merkels Tyskland

Det ser ikke ud til, at gerningsmændene bare var mænd, der tilfældigvis var aggressive over for homoseksuelle. Deres aggression hang sammen med, at de var islamister.

 

For islamister er det bandlyst at vedkende sig homoseksualitet. Og en del islamister mener simpelt hen, at homoseksuelle fortjener at dø. Som det var tilfældet i forbindelse med mordet i Dresden.

 

Derfor har den efterladte mand da også understreget, at han ikke ønsker nogen mindesten mod “homofobisk vold” – sådan i bred almindelighed. Han ønsker en klar fordømmelse af  islamistisk terror. Han kræver politikere, der er klare i mælet med en sådan fordømmelse mod islamismen og dens ugerninger.

 

Hvor var Merkel?

En række toppolitikere har da også deltaget i en sådan fordømmelse af islamismen og dens terror.

 

Men især én har glimret ved sit fravær: … Angela Merkel.

 

Den tidligere tyske forbundskansler, der om nogen har haft ansvaret for islamiseringen af Tyskland og dens konsekvenser.

 

Den efterladte ‘ægtefælle’ har denne kommentar: “Det fandt jeg ærlig talt uforskammet.”

 

Merkels eftergivenhed over for både Putin og islamismen

Men reelt handler det ikke om uforskammethed. Reelt handler det om, at Merkel altid har haft mere end svært ved at sætte islamismen stolen for døren. Ligesom hun har haft mere end svært ved at sætte Putin og hans totalitære regime stolen for døren.

 

Hun er dybt belastet af sit svage og eftergivende forhold til både Putins totalitære regime og de islamistiske kræfter, der har fået fatalt stærkt fodfæste i Tyskland og Europa mere generelt.

 

Dommeren i sagen, Hans Schlüter-Staats, sagde efterfølgende om gerningsmanden: ”Han ville straffe dem begge med døden, fordi de var et par af samme køn.”

 

Det er blot én af de frygtelige voldshandlinger, som tidligere forbundskansler Angela Merkel fik banet vejen for med sin slappe, politisk korrekte udlændingepolitik.

 

Gerningsmanden kom ind i Tyskland som det, der kaldes et ”uledsaget flygtningebarn”. Forældrene havde sendt ham afsted, så han kunne nyde godt af bedre levevilkår i Tyskland.

 

Frygteligt ansvar

Sagen kaster et stærkt belastende skær over Angela Merkels asylpolitik.

 

Abdullah al Haj Hasan kom til Tyskland som det, der kaldes et ”uledsaget flygtningebarn”. Han var blevet stopfodret med muslimsk voldskultur, og med denne ballast fik han så adgang til det tyske samfund.

 

Merkel gav slet ikke denne muslimske voldskultur det stærke modspil, som var ubetinget nødvendigt.

 

Abdullah al Haj Hassan var islamist, og han foretog sit modbydelige angreb, fordi han var islamist. De to homoseksuelle mænd skulle rammes af Allahs straf for at være bøsser.

 

Islamister anser det for helt legitimt at slå bøsser ihjel – og det gik Abdullah al Haj Hasan så i gang med – ved hjælp af en kniv i hver hånd. Han fik med kniven især ram på den ene af mændene, der faldt hårdt såret til jorden og endte med at dø.

 

Dommeren i sagen, Hans Schlüter Staats, slog senere fast om gerningsmanden: Han handlede ud fra en radikal islamistisk holdning. Han ville straffe de to mænd med døden for at være bøsser.

 

Merkel svag og eftergivende over for både islamisme og kommunisme

Angela Merkel burde være gået forrest i skarp fordømmelse af dette modbydelige fænomen. Men Merkel har aldrig været noget bevendt i kampen mod islamismen.

 

Hun var svag og eftergivende over for islamismen, ligesom hun var svag og eftergivende over for Putins kommunisme.

 

Hun gik alt for langt med at tilpasse sig Putin – for ikke at sige smiske for ham. Og hun gik alt for langt med at vise ‘forståelse’ for de islamistiske kræfter, der bredte sig mere og mere i Tyskland.

 

Det forhindrede ikke, at hun havde sit eget heppekor af politisk korrekte ‘eksperter’ – også i Danmark. En del politisk korrekte kommentatorer burde i dag sidde med glohede ører over deres ekstreme fejlvurderinger af Merkels betydning.

 

Pinligt.

 

Hun leverede sit land på et sølvfad til islamisterne

Nu er mange tyskere rystede over, hvad der er sket med deres land. Det kan blandt aflæses i den massive stigning i støtten til AfD på højrefløjen.

 

Ingen har i den grad beredt vejen for denne udvikling som Angela Merkel. Hun leverede sit land på et sølvfad til islamisterne.

 

Nu aner hun ikke, hvordan man skal få stoppet det, hun selv satte i gang. Merkel har ydet et fatalt bidrag til islamiseringen af sit land.

 

Skaden fra Merkels indflydelse vil vise sig uoprettelig

Der er brug for en stærk og beslutsom kursændring. Formentlig vil situationen blive bedre med den borgerlige regering, der tegner sig i øjeblikket.

 

Men Tyskland vil forblive hårdt mærket af Merkel-perioden.

 

De dramatiske ændringer i indvandringen og befolkningens sammensætning, som Merkel har så stort et ansvar for, vil i den grad komme til at præge fremtidens tyske samfund. Skaden fra Merkels indflydelse vil formentlig i stort omfang vise sig uoprettelig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…