Læserindlæg 29. november: Stort flertal af palæstinenserne støtter Hamas

Getting your Trinity Audio player ready...

Ingen moderate muslimer

 

Af Visti Christensen


I et indlæg i DKA leverer Svend Lindhardt bevis for, at moderate muslimer, som præsident Erdogan i Tyrkiet fastholder, ikke findes. Og så er reelt set kun de ekstreme tilbage. Krigen mellem Hamas og Israel bruges ellers til fortsat at få folk i Vesten til at brødføde de stakkels nødlidende, ’arbejdsomme’ civile palæstinensiske muslimer, der påstås at være demokratiske borgere, som på ingen måde ønsker had, krig, vold og myrderier. Men netop derfor stor tak til Svend Lindhardt, der afslører virkeligheden.

 

Kilderne
Lindhardt videregiver en undersøgelse fra Bierzeit Universitetet i Ramallah, offentliggjort gennem dets ”Arab World for Research and Development” (AWRAD), der afslører, hvordan muslimske indbyggere på Vestbredden og i Gaza, ser på Hamas, Palestinian Authority (PA), Israel og muligheden for fred via en to-statsløsning. Nogle af tallene siger det hele.

 

Stolte muslimer
3/4 af de adspurgte var stolte over terrorangrebet 7.10. – 7% var imod. – Godt 80 % erklærede støtte til terrorangrebet. (I Gaza ’kun’ 63 %). Stort set alle fandt Hamas’ terror retfærdiggjort af krænkelse over, at jøder var til stede i al-Aqsa-moskeen, på Salomons tempelbjerg. – Kun 17% støtter en to-statsløsning, resten vil have Israel udslettet og jøder smidt i havet. – 98% hader Amerika, mens tallet er 97% i Gaza.

 

Vestens blindhed
Her i landet er meninger som regel delt i 50-50. Islamtallene taler klart anderledes. Men typisk for de danske medier er, at de ikke vil eller tør offentliggøre dem. Selvom ’almindelige palæstinensere’ i vort lands gader og stræder råber opfordrende op om ’hellig krig’ og neonazistisk jødeudryddelse. Koranens ord, af Allah selv håndskrevet, er via selektiv indoktrinering gået samtlige muslimer i blodet. Og hadet er tidoblet, siden bedsteforældregenerationen. Mørkets kræfter har fået blod på tanden og vind i sejlene.

 

Allah er ikke Gud
Danmarks lovgivende forsamling er kristelige analfabeter. De vil ikke forbyde islam, da de mener, det strider mod Grundlovens ’religionsfrihedsparagraf’. Men det passer ikke. Islam er en totalitær politisk ulvemagt i religiøse fåreklæder. Grundloven siger, at folk må dyrke Gud på den måde, de vil, når blot det ikke forstyrrer den offentlige ro og orden. Som om islam ikke gør det! Sagen er, at formuleringen er fra Grundtvigs tid, hvor Gud var Gud og ingen andre end Jesu Kristi far. Så paragraffen dækker jo ikke over hedenske afguder som Allah og andet til landet ankommet. I så fald skulle der i Grundloven have stået, at folk må dyrke en eller anden Gud som de vil. – Men den kristelige børnelærdom er fordampet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…