Eks-muslim advarer Danmark: ”Det handler ikke om koranafbrænding, det handler om, at islamiske kræfter vil undertrykke og diktere”

For en gangs skyld uden afbrænding, men med ord og tidligere med rivejern.

 

Tirsdag den 22. august klokken 13 vil der blive afholdt en korandemonstration foran den tyrkiske ambassade i København.

 

”Men det bliver uden at brænde Koranen af. Til gengæld vil vi verbalt splitte Koranen og dens indhold ad,” oplyser Mustafa Sayegh, der er formand for foreningen ”Frafalden”.

 

Det er ”Frafalden”, en forening for eks-muslimer, der står bag demonstrationen, og formanden er nu i flere medier ude og advare regeringen mod at bøje af for islamiske krav.

 

”Det handler ikke om koranafbrænding, det handler om, at islamiske kræfter vil undertrykke og diktere,” skriver Mustafa Sayegh blandt andet i et indlæg i Sjællandske Nyheder.

 

Det er en magtkamp

For Mustafa Sayegh, der er født i Libanon og opvokset i Danmark, er der ingen tvivl om, hvad det handler om.

 

”Det er en magtkamp,” skriver han og fortsætter:

 

”Krænkelse over koranafbrænding er blot en undskyldning og dækker i virkeligheden over den reelle årsag bag, som udspringer af islamiske doktriner og tekster.”

 

Mustafa Sayegh påpeger i den forbindelse blandt andet, at:

 

”Blasfemi og kritik af islam har aldrig været accepteret og straffes sågar med døden og fængsel i flere muslimske lande i dag.”

 

En langskægget imam på kamel med sværd i hånden

Som Mustafa Sayegh udtrykker det, så sker Islamisering i et samfund ikke ved, at en langskægget imam kommer ridende på sin kamel med et sværd i hånden.

 

”Nej, islamisering sker ved, at islamiske doktriner normaliseres og accepteres i et ellers frihedselskende samfund. Derfor skal man aldrig bøje sig for den slags intimidering og trusler,” skriver han.

 

Og formanden for ”Frafalden”, som i det daglige er malermester, ved, hvad han taler om, når det drejer sig om intimidering og trusler.

 

Lige siden han i 2015 skrev sit første islamkritiske indlæg på sin Facebookprofil har han modtaget dødstrusler fra både fremmede og sin familie i udlandet.

 

For slet ikke at tale rygtespredning og bagvaskelse blandt muslimer samt falske anmeldelser af hans virksomhed og forsøg på at få ham ud af skolebestyrelsen på sin ældste drengs skole og meget andet.

 

I januar i år blev det forstærket, efter at han på Facebook havde skrevet et opslag om Rasmus Paludans koranafbrændinger og begrundet sin opfattelse af, at afbrænding eller makulering af Koranen var i orden.

 

”Uden selv at brænde Koranen, makulere den eller lave papirfly af den, brugte jeg blot det frie ord, og det var nok til at afføde dødstrusler rettet mod mig, min kone og mine tre børn,” skrev Mustafa Sayegh i Berlingske i lørdags den 12. august, hvor han blandt andet understregede, at:

 

”Det bunder i frygt for vold, og det er afpresning, når vi skærer ind til benet. Det handler ikke om koranafbrændinger.”

 

Koranen fik en tur med rivejernet

Når foreningen ”Frafalden” den 22. august afholder en korandemonstration foran den tyrkiske ambassade, er det ikke første gang, det sker uden brug af tændstikker og benzin.

 

Forrige lørdag de 5. august stillede den iranskfødte performancekunstner Firoozeh Bazrafkan sig op foran den iranske ambassade i København og rev en Koran på et rivejern.

 

BT har beskrevet, at hun rev sider ud af Koranen og krøllede dem sammen til klumper, som hun derpå rev i småstykker på et rivejern og smed dem i noget, der ligner en urne.

 

Vi er Koranens beskyttere

Det medførte en øjeblikkelig reaktion fra den iranske ambassade i form af en skarp henvendelse til regeringen, som ledsaget af et korancitat, ”Vi har åbenbaret Koranen og vi er den beskyttere”, blandt andet lyder:

 

”Fortsættelsen af ​​fornærmelser mod den hellige Koran fortsætter på trods af, at OIC, der repræsenterer 57 muslimske lande, opfordrer Danmark til at handle hurtigt for at afslutte disse åbenlyse fornærmelser mod muslimerne verden over.

 

Ambassaden gentager endnu en gang sin ekstreme forfærdelse over, hvad der er ved at blive et rutinemæssigt angreb på muslimers tro over hele verden, og opfordrer den danske regering til at træffe de nødvendige foranstaltninger i overensstemmelse med sine internationale forpligtelser til at sætte en stopper for dette cirkus, der udføres i navnet ytringsfriheden, og til at stoppe fornærmelser mod den hellige Koran.”

 

Her er det især vigtigt at være opmærksom på afslutningen i henvendelsen til regeringen.

 

Nu handler det ikke mere om blot tændstikker og rivejern. Nu er det også blevet udvidet til ”fornærmelser mod den hellige Koran”.

 

Grebet og kravene strammes.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.sn.dk/sjaelland/debat-vi-maa-aldrig-foeje-os/?fbclid=IwAR3Q75_J4ssgpxOa18DaN7QZtN5zRklvygVe8vDsgLgCEVzKICMhzyRfZks

 

https://www.berlingske.dk/kommentarer/jeg-kender-alt-til-doedstrusler-fra-voldelige-muslimer-efter-jeg

 

https://denmark.mfa.gov.ir/en/NewsView/726741/Statement-by-the-Embassy-of-the-Islamic-Republic-of-Iran-in-Copenhagen-in-Condemnation-of-Continued-insults-to-the-Holy-Quran-in-Denmark

 

https://www.bt.dk/samfund/kontant-besked-til-mette-frederiksen-fra-iranerne-stop-det-cirkus

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…