Sensationel meningsmåling: Engang var de ekstremt politisk korrekte – nu nægter de pure at tage imod flere mennesker fra muslimske lande 

Arkivfoto / Skærmprint
Getting your Trinity Audio player ready...

I årevis har tyskerne været stærkt præget af politisk korrekthed i forhold til indvandrere – herunder i høj grad ikke-vestlige indvandrere, ofte med muslimsk baggrund.

 

Det har været anset for upassende at lufte en offentlig kritik af den omfattende muslimske indvandring. Mange pæne tyskere har valgt at lade som ingenting og bevare den korrekte facade.

 

Den politiske korrekthed trives i høj grad også i andre europæiske lande. Men den har været særlig stærk i Tyskland på grund af landets nazistiske fortid.

 

Men nu er stadig flere tyskere ved at få nok af politisk korrekthed. Den udvikling har fået et kraftigt skub i forbindelse med de aktuelle konflikter omkring Gaza og Vestbredden.

 

Almindelige tyskere oplever nu, hvordan grupper med arabisk baggrund, der har fået bopæl og måske opholdstilladelse i Tyskland, optræder aggressivt og selvhævdende i tyske byer – for eksempel ved demonstrationer i forbindelse med konflikterne i Mellemøsten.

 

Men nu er flere og flere af de pæne tyskere ved at få nok. De har forsøgt at vise sig fra den korrekte side over for de muslimske og andre indvandrere. Men de synes at opleve, at mange af de nytilkomne optræder selvhævdende og aggressivt over for det samfund, der har taget imod dem.

 

Den Korte Avis har således på det seneste berettet om tendenser til muslimsk herrefolksmentalitet i tyske skoler og om en voldskultur fra den arabiske verden, der begynder at brede sig.

 

Disse nye, indvandrerrelaterede tendenser i det tyske samfund, bliver voldsomt forstærket af arabernes problemer med at klare sig i kampen mod Israel.

 

Det skaber spændinger, frustrationer og aggressioner blandt de muslimske indvandrere, hvilket fører til en stadig mere fjendtlig holdning til det tyske samfund. Den muslimske/arabiske fjendtlighed giver sig til dels voldelige udslag, der kun får tyskernes vagtsomhed og modvilje til at vokse.

 

Resultatet er kraftigt voksende spændinger i det tyske samfund. Almindelige tyskere er ikke indstillet på at indordne sig under en slags herrefolksmentalitet fra grupper af muslimske indvandrere.

 

Det bliver understreget i en stærkt opsigtsvækkende meningsmåling i avisen BILD am Sonntag. På grundlag af målingen offentliggjorde avisen et manifest under overskriften: “Tyskland, vi har et problem!”

 

Målingen viser et Tyskland, der siger farvel til den politiske korrekthed. Mange giver nu åbent udtryk for, at situationen er alvorlig.

 

Konkret siger 60 procent af de adspurgte, at de bliver bange, når de i Tyskland oplever antiisraelske demonstrationer med billeder af jublende Hamas-sympatisører. Kun 33 procent siger, at de ikke har denne angst. (INSA).

 

Et stort flertal siger, at de har indtryk af, at stadig flere mennesker, der bor i Tyskland, foragter det tyske samfund. Det drejer sig om over tre fjerdedele af de adspurgte i målingen (76,8 procent!)

 

BILD drager den uundgåelige konklusion:

 

‘Tyskland har virkelig et problem.

 

Mange muslimer foragter det Tyskland, de bor i.

 

Mange tyskere føler sig ikke længere sikre i det land, de bor i’, skriver avisen.

 

De engang så politisk korrekte tyskere føler sig nu usikre og truede i deres eget land, og flertallet kræver en helt anden indvandringspolitik.

 

Hele 61 procent af de adspurgte går nu ind for,  at man overhovedet ikke skal tage imod flere mennesker fra islamiske lande!

 

Her taler vi om et land, hvor den politiske korrekthed har været ekstremt fremtrædende. En sådan tilkendegivelse var helt utænkelig i Tykland indtil for nylig.

 

Det er givetvis langt fra alle, der vil gøre noget ved problemerne, når det kommer til stykket. Men det er i sig selv bemærkelsesværdigt, at tyskerne giver udtryk for så markante opfattelser i udlændingepolitikken.

 

Endnu en bemærkelsesværdig folkelig melding: Et stort flertal på 77 procent af de adspurgte siger, at de har indtryk af, at stadig flere, der bor i Tyskland, foragter det tyske samfund. Kun 15 procent tilkendegav en anden opfattelse.

 

Tallenes tale er meget dramatisk, når det drejer sig om konsekvenserne af den muslimske indvandring til Tyskland:

 

Man har blandt andet spurgt tyskerne: “Har De indtryk af, at der i Tyskland findes et voksende antal mennesker, der foragter det tyske samfund?”

 

76,8 procent svarer ja!

 

Og et andet spørgsmål, der optager tyskerne:

 

“Gør de aktuelle palæstinensiske demonstrationer i Tyskland Dem bange?”

 

60 procent svarer ja!

 

Tal som disse vidner om, at tyskerne eftertrykkeligt har taget afsked med den politisk korrekte linje, der prægede landet under Angela Merkel.

 

Merkel mente ikke, at der var de store problemer. “Wir schaffen das,” som hun sagde. Den Korte Avis har meget kontant kritiseret denne slappe og skæbnesvangre politisk korrekte linje (andre danske medier var begejstrede for den).

 

BILD am Sonntag spørger nu igen til, hvad tyskerne mener om “Wir Schaffen das!” I dag er de tyske vælgeres dom knusende:

 

71,9 procent af de adspurgte siger, at de ikke er enige med Merkels holdning. Kun sølle 6,3 procent erklærer sig enige med Merkel.

 

Vælgernes dom over Merkel-æraens ekstremt forfejlede udlændingepolitik er således meget hård.

 

Tyskerne har fået nok. Desværre er man nødt til at gøre en tilføjelse: “De har fået nok … indtil videre”.

 

Erfaringen viser desværre, at det hurtigt kan komme til at knibe med at holde en konsekvent linje over for presset fra islamister og politisk korrekte. Danske medier kan såmænd tages som et eksempel.

 

Men der er trods alt bevægelse i tingene. Tager man eksempelvis de aktuelle kampe i Gaza og på Vestbredden, så er mediedækningen ikke præget af den samme politiske korrekthed, som ville have været til stede for nogle år siden.

 

Skabelonen er ikke længere så meget: De undertrykte arabere over for den israelske overmagt.

 

Nu handler det først og fremmest om en kamp mellem kræfter, der støtter frihed, demokrati og modernitet, og kræfter, der bygger på totalitære ideologier.

 

Mange palæstinensere befinder sig i en meget vanskelig situation. Vores del af verden kan bidrage til at mindske lidelserne. Men vi skal ikke betale den pris, der indebærer, at vi støtter formørkede og fanatiske kræfters forsøg på at undergrave og udslette Israel.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…