Europa er på vej ind i nogle årtier, der kan blive helt afgørende for kontinentets fremtid og derfor for den europæiske kultur

Det var formentlig til betydelig lettelse for flertallet af partierne herhjemme, at udlændingepolitikken så godt som ikke blev diskuteret i den forgangne valgkamp.

 

Det skal nemlig helst hedde sig, at vi i Danmark fører en meget stram udlændingepolitik, og at der derfor er styr på tilstrømningen.

 

Starup: Vi har ikke en stram udlændingepolitik

Peter Starup, ekspert i udlændingeret, kunne for en måned siden fortælle Berlingskes læsere, at Danmark ikke har en stram udlændingepolitik, fordi de helt grundlæggende regler fra 1983 stadig gælder.

 

Hvis der i morgen tropper 10.000 personer op ved den danske grænse og udtaler ordet asyl, er de danske myndigheder forpligtet til at behandle deres sag.

 

Det er derfor noget af et tilfælde, at tallene de sidste par år har været lave. De kan hurtigt blive høje igen, og tal fra Tyskland og Italien antyder, at det kan gå hurtigt den anden vej.

 

Tyskland

I Tyskland ankom der alene i oktober knap 24.000 asylsøgere, det højeste tal på en måned siden november 2016.

 

Disse 24.000 må nødvendigvis være vandret igennem adskillige sikre lande, før de kom til Tyskland, hvor det høje velstandsniveau og de i forvejen store netværk af mennesker med rødder i den tredje verden gør det særdeles attraktivt at nå til.

 

Sverige

Vores andet naboland Sverige har som bekendt netop fået ny regering, og det forlyder, at kursen fremover skal være betydeligt skrappere.

 

Det må man håbe for det plagede svenske folk, men det mangler naturligt nok at blive aflæst i statistikkerne.

 

Alene i årets første ti måneder af 2022 blev der givet ophold til 19.580 familiesammenførte og 52.558 flygtninge (sic!). Det er altså ikke engang ansøgninger, men bevilgede opholdstilladelser.

 

Ny regering i Italien vil stoppe tilstrømningen

I Italien, som også har fået ny regering, er der tegn på, at Georgia Meloni, landets (første) kvindelige premierminister og Matteo Salvini, vicepremierminister, sammen med landets nye indenrigsminister Matteo Piantedosi vil stå i spidsen for at forsøge at sætte ind imod den uendelige strøm af både fra især Libyen hen over Middelhavet.

 

Det er stadig sådan, at såkaldte nødhjælpsorganisationer (reelt yderligtgående venstreorienterede) med skibe er de facto kriminelle ved at hjælpe menneskesmuglerne med at samle asylsøgere op tæt ved Nordafrikas kyst.

 

Befolkninger i Afrika vokser eksplosivt

Det er for længst en etableret kendsgerning, at befolkningsforøgelsen især i landene syd for Sahara er ude af kontrol, hvor vi kan konstatere, at sorte afrikaneres antal alene inden år 2050 vil være vokset med omtrent 700 millioner.

 

Disse enorme menneskemasser vil sætte sig i bevægelse op imod Europa, som vil blive forandret til ukendelighed, hvis ikke de standses i deres forehavende.

 

Vi skal til dem lægge utalte millioner fra landene i Stormellemøsten, arabere, afghanere, pakistanere med mange flere.

 

Europa er på vej ind i nogle årtier, der kan blive helt afgørende for kontinentets fremtid og derfor for den europæiske kultur.

 

Imens takker de etablerede danske partier hinanden for, at udlændingepolitikken var næsten fraværende i valgkampen.

 

Vi fører jo nemlig en stram udlændingepolitik i forvejen, ikke sandt?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…