Video: Indvandrere i Vollsmose praler med deres våben – politiets svar udstiller et svagt samfund, der er ved at miste magten

Afstumpede voldsparate indvandrere er ved at overtage magten i Vollsmose.

 

Det er det indtryk, man får af en såkaldt musikvideo fra et område i den indvandrertætte bebyggelse, der netop er offentliggjort i fyens.dk.

 

Det er en modbydelig opvisning i forherligelse af vold og våben.

 

Store grupper af mænd tilsyneladende især med anden etnisk baggrund end dansk fører sig selvhævdende og aggressivt frem. De optræder med gangsterattitude i store biler, hvor de fremviser kæmpe store bundter pengesedler.

 

Her er våben i massevis. Store blinkende knive bliver truende holdt frem. Der er pistoler i nærbillede og der bliver skudt op i luften med noget der ligner automatvåben.

 

Nogle er maskerede, men andre er det ikke. De frygter åbenbar ikke at blive genkendt af politiet.

 

Og med god grund. Der sker dem tilsyneladende ingenting.

 

En såkaldt kommunikationsmedarbejder fra Fyns Politi siger til fyens.dk:

 

Vi er “bekendt med den pågældende video, som vi undersøger for, om den indeholder strafbare forhold, hvor en mulig gerningsmand kan identificeres”. (fyens.dk)

 

I starten af videoen står der, at der er tale om ren underholdning, og at folkene bag ikke bifalder vold.

 

Til det siger Odenses socialdemokratiske borgmester Peter Rahbæk Juel:

 

– Man kan udgive, hvad man har lyst til som musikvideo. Men når det er sagt, så synes jeg, at det er ret ufølsomt at stå med noget, der skal minde om skydevåben og skyde op i luften og udvise den her oppustede voldsromantik i den del af Vollsmose, hvor offeret Abdinur (Abidinur Mohammed Ismail, som blev dræbt af skud i Egeparken i juni sidste år, red.) og hans familie boede. (fyens.dk)

 

Politiet og borgmesteren er ganske givet forargede og rystede.

 

Men ikke desto mindre taler her et svagt, eftergivende og konsekvensløst samfund.

 

Det er anden gang på kort tid

Det svage i myndighedernes reaktion bliver understreget af, at det kun er halvanden måned siden en tilsvarende modbydelig voldsdyrkende video fra Vollsmose blev lagt på nettet.

 

Også på denne video fra november får man det indtryk, at indvandrerbander har overtaget Vollsmose. Man ser kun mænd. De fører sig aggressivt og dominerende frem. De fremviser våben. Optræder i store truende grupper. Og fører fingeren hen over halsen.

 

Dengang i november sagde Odenses socialdemokratiske borgmester, Peter Rahbæk Juel,  at den slags er “dybt bekymrende”.

 

Og en talsmand for Fyns Politi ‘var rystet’. (TV2 FYN)

 

Men ét afgørende spørgsmål står helt uafklaret: Hvad havde borgmester og politi tænkt sig at gøre for at få sat en stopper den voldsdyrkelse, som også den nye video udstråler?

 

Der er jo tale om en magtdemonstration fra banderne. Hvis myndighederne ikke er i stand til at reagere kontant og effektivt på den slags, kan det opmuntre andre indvandrere – herunder helt unge – til at følge den samme voldsdyrkende bane, hvor man viser sin foragt for samfundet og dets love.

 

Resultatet er, at voldsparate indvandreres magt vokser.

 

Black Army lever videre i ny skikkelse

For nogle år siden voksede indvandrerbanden Black Army sig stor og stærk i Vollsmose. Og Black Army begyndte at brede sig til dele af Jylland.

 

Myndighederne greb ind og forbød Black Army. Men rygmærket er i sig selv ligegyldigt. Det er ligesom med den københavnske indvandrerbande Loyal To Famila, der også er blevet forbudt. Banderne lever alligevel videre og vokser tilsyneladende.

 

Flere medlemmer fra Black Army er fortsat i den gruppe, der kalder sig NBV.

 

Og i begge videoer føler banderne sig så stærke, at de optræder direkte eller indirekte.

 

I videoen fra november kunne man ifølge Peter Rahbæk Juel se bandemedlemmer medvirke:

 

“Der medvirker tilsyneladende bandemedlemmer med et budskab, der er voldsforherligende og med trusler mod folk, der vil snakke med politiet”.

 

Og i videoen, der nu er lagt ud, er der en indirekte henvisning til NBV. Det skriver fyens.dk.

 

I et svagt og eftergivende samfund lever voldsparate parallelsamfund i indvandrertætte områder videre i bedste velgående.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…