Rappervideo fra Vollsmose forherliger våben og vold – den er styret af banderne, siger en svag og rådvild borgmester

Chatle er en rapper, der har lavet en video med hans rap. Den er optaget i indvandrerbebyggelsen Vollsmose.

 

Når man ser videoen får man det indtryk, at indvandrerbander har overtaget Vollsmose. Man ser kun mænd. De fører sig aggressivt og dominerende frem. De fremviser våben. Optræder i store truende grupper. Og fører fingeren hen over halsen.

 

Videoen giver mindelse om nogle af de videoer, der blev optaget, da Rasmus Paludan fra Stram Kurs besøgte forskellige indvandrertætte ghettoer i Danmark.

 

Her så man grupper af unge mænd og drenge med indvandrebaggrund ofte med muslimsk tilknytning true Rasmus Paludan. Det var dette miljø og den mentalitet Paludan ville udstille og advarer mod med sine provokerende aktioner.

 

Måske viser rappervideoen den samme virkelighed, men her er det ikke en advarsel men snarere en forherligelse af et råt, voldeligt og kriminelt miljø. Det fremgår af flere reaktioner på TV2 FYN:

 

“Det virker som en forherligelse af bandemiljøet”, siger Karina Lorentzen fra SF.

 

“Det er en rekrutteringsvideo til bandemiljøet”, lyder det fra Inger Støjberg fra Venstre.

 

“Den viser, hvor fejlslagen integrationen er”, konstaterer Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.

 

Videoen udstiller et naivt og magtesløst samfund

Det er godt, der er politikere, der kritiserer videoen. Men man kan frygte, den også udstiller, at myndigheder, politi og politikere reelt er magtesløse overfor en udvikling, hvor såvel kriminelle som fundamentalistiske indvandrere får mere og mere magt.

 

Filminstruktøren har klippet scener med politi på arbejde ind i videoen – uden at de har givet deres samtykke.

 

Det ryster tillidsmanden hos Fyns Politi. Men sker der dem noget? Det får man ikke indtryk af.

 

Det var Fyns Politi, der i flere år havde den rettro muslim Asmaa Abdol Hamid ansat til at hjælpe med at nedbringe kriminaliteten i Vollsmose. Hvad kom der ud af den ansættelse?

 

Odenses socialdemokratiske borgmester, Peter Rahbæk Juel, reagerer også rådvildt og magtesløst. Han siger til TV2 FYN:

 

“Jeg er optaget af, at unge ikke bliver en del af bandemiljøet, og der synes jeg, at det er dybt bekymrende, at man producerer en video, der direkte eller indirekte er styret af banderne. Der medvirker tilsyneladende bandemedlemmer med et budskab, der er voldsforherligende og med trusler mod folk, der vil snakke med politiet”.

 

Det er et dybt skræmmende billede af bandernes tiltagende magt, han her beskriver. Det er sket under årtiers socialdemokratiske styre. Og intet tyder på at det bliver anderledes. Indvandrernes parallelsamfund vil fortsætte med at vokse i alle dets afskygninger. Det er denne musikvideo et oprørende eksempel på.

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…