Politiformand advarer nu mod et asylkaos som i 2015 – det kan ende med et sammenbrud, siger han

På det seneste er der ankommet 1.000 asylansøgere til Tyskland – pr. dag. Det får nu Heiko Teggatz, formand for Tysklands største politiforbund (DPoIG), til at advare mod, at man kan få et asylkaos som i 2015.

 

Det var dengang, Angela Merkel smækkede dørene op på vid gab for asylansøgere fra især muslimske lande i Mellemøsten – med ordene: “Wir schaffen das!”. De strømmede ind i Tyskland, og et betydeligt antal havnede i andre europæiske lande – herunder Danmark.

 

Dette asylkaos har medført ændringer i de europæiske befolkningers sammensætning, som har store, varige konsekvenser for samfundet. Konsekvenser, som også er særdeles mærkbare i Danmark – i form af stadigt voksende parallelsamfund og store kultursammenstød.

 

Der er al grund til at frygte, at disse konsekvenser vil være uoprettelige.

 

Netop nu oplever vi i Danmark, hvordan kampen mod corona bliver undergravet af kræfter i indvandrertætte områder, som ikke vil lade sig vaccinere, og som ofte heller ikke følger andre retningslinjer i kampen mod pandemien.

 

En massetilstrømning fra ikke-vestlige lande har i det hele taget alvorlige samfundsmæssige konsekvenser. Det er erfaringen fra 2015. Og det er denne erfaring, som nu får den tyske politiformand til at råbe vagt i gevær.

 

”Det er ikke nogen skræmmekampagne,” siger han. ”Det er hårde kendsgerninger.”

 

Seehofer: “Brug for hurtig handling”

Politiformand Teggatz siger, at 1.000 migranter, der nu dagligt overskrider vores grænser, er “alarmsignaler, som man ikke bare kan skubbe foran sig i flere uger”.

 

Den afgående indenrigsminister, Horst Seehofer, bekræfter de alarmerende tal:

 

”For to dage siden modtog vi for første gang i mange år mere end 1.000 indvandrere på en dag. Hvis man ganger det op til en måned, så kan man se, at der er brug for hurtig handling.”

 

Socialdemokrater og Grønne svigter

Men Seehofer er ved at være fortid som indenrigsminister. Nu kommer der en regering bestående af Socialdemokratiet (SPD), de liberale i FDP og De Grønne.

 

Det ligner absolut ikke opskriften på en kommende stram udlændingepolitik, og det er vel også derfor, at politiformand Teggatz næsten desperat kræver handling. Her og nu vil han have indført midlertidig grænsekontrol til Polen.

 

Asyltilstrømningen truer specielt ved den tysk-polske grænse. De fleste af disse asylansøgere er blevet sendt ind over den polske grænse fra Belarus (tidligere Hviderusland), og herfra forsøger størsteparten så at komme videre til Tyskland.

 

Det er ikke bare en spontan flygtningestrøm. Der er i høj grad tale om en kynisk manøvre fra Belarus’ diktator Lukashenko. Han forsøger at chikanere de europæiske lande, som er stærkt kritiske over for hans diktatur, ved at lade masser af flygtninge komme ind over deres grænser.

 

Det burde udløse en stærk reaktion fra partierne i den nye tyske regering. Men der er grund til at frygte, at denne regering – med Socialdemokratiet og De Grønne i spidsen – svigter.

 

I modsætning til Angela Merkel, der af egen drift inviterede migranter fra især muslimske lande til at søge mod Tyskland, er det nu i høj grad Lukashenko, der sender masser af indvandrere ind over det vestlige Europas grænser fra Belarus.

 

Men de foreløbige reaktioner fra de nye tyske regeringspartier er skræmmende svage.

 

Migranter i massevis bliver fløjet ind fra Irak

Migranterne bliver i stort omfang fløjet til Belarus fra Irak og så herfra sendt videre til det vestlige Europa. Belarus’ hovedstad Minsk går nu under navnet “Lille-Bagdad”.

 

Politiformand Teggatz raser mod de tyske politikere, fordi de efter hans mening reagerer alt for svagt og sløvt på den organiserede massetilstrømning.

 

Teggatz kræver midlertidig grænsekontrol ved den tysk-polske grænse. Han vil også have sanktioner mod flyselskaber, der samarbejder med Lukashenko om at transportere migranterne til især Tyskland.

 

Brug for mere dansk hjælp til Litauen og Polen for at stoppe migrantstrøm

Litauen og Polen har lavet grænsehegn for at forhindre den Lukashenko-organiserede asylstrøm i at komme ind i deres lande. Litauen har fået bistand fra den danske regering.

 

Men Polens hegn ved grænsen har ikke været tilstrækkelig effektivt til at forhindre den fortsatte migrantstrøm. Mange migranter havde held til at komme ind, og en stor del af dem forsøgte at komme videre til Tyskland under betydelige menneskelige lidelser.

 

Derfor vil landet nu bygge en regulær mur for at forhindre, at migranterne overhovedet kommer ind i landet.

 

Det er i klar dansk interesse at bakke op om dette. Både for at hjælpe vores allierede i Litauen og Polen og for at forhindre, at der igen kommer et voksende asylpres på Danmark.

 

Der står meget på spil, og sporene skræmmer i den grad fra Merkels: ”Wir schaffen das.”

 

Tysk passivitet er farlig for os andre

Politiformand Heiko Teggatz har særdeles god grund til at sende en kraftig advarsel og henvise til sammenbruddet i 2015.

 

Det er fuldstændig afgørende for Danmark og andre lande, at dette ikke gentager sig.

 

Men den frygtelige tanke er, at det meget vel kan gå den vej. Efter alt at dømme vil den kommende tyske regering føre en særdeles slap udlændingepolitik.

 

Socialdemokraterne vil være regeringens største parti, og det tyske Socialdemokrati er i den grad politisk korrekt. De Grønne, som er regeringens næststørste parti, er det i endnu højere grad.

 

Dermed truer et nyt, stærkt asylpres Europa. Og det kan Danmark få at mærke.

Minsk i Belarus, der kan ses på video her, bliver nu kaldt “Lille-Bagdad”

BILD.de

https://www.bbc.com/news/world-europe-59096571

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…