Mavebluser forbydes mens islamiske tørklæder er tilladt – der er grænser for mode, hvis den ikke er islamisk

Nu må det altså snart høre op. Mens islamismen med større og større syvmileskridt overtager vores land, hvilket burde have al vores opmærksomhed og fylde alle sendeflader og forsider, er der ingen nok så lille foreteelse, der skal gemmes væk, når bearbejdelse af den indre muslim i danske befolkning, skal finde sted.

 

Så mens vi invaderes, lad os hellere tale om noget aldeles ligegyldigt som de unges mode, der skifter ustandseligt, så intet ungt menneske vil iføre sig noget, der er ”so last year”.

 

Mens tusindvis af afghanere med venstrefløjens altid beredvillige hjælp snart indtager vores land, er Breaking News om unge pigers lige-i-øjeblikket mode knag’me nu dækket på samtlige TV-sendeflader – i Deadline, i DR1 (Aftenshowet) og i TV2 (Go’morgen Danmark). Jeg nøjedes med Deadline og klarede knapt 2 minutter af hver af de andre udsendelser. Så havde jeg fået nok.

 

Hvad vi ikke snakker om er, hvorfor pigernes mode med korte bluser, der viser lidt bar mave, pludselig er blevet så odiøs, at den må forbydes.

 

Elefanten i glasbutikken vælter rundt og knuser alt, men ingen berører med ét ord, hvorfor den gør det.

 

En puritansk skoleleder

Den 19.8. kunne vi på Deadline erfare, at skolelederen Bjarne Kyneb på Firehøjskolen i Vejle nu forbød pigers korte bluser. De skal proppes godt ned under linningen på bukser/nederdele. Ska’ de!

 

Eller måske foretrækker han, at blusen er så lang, at den dækker bagdelen. Men så skal blusen altså være løs, så den ikke smyger sig om pigens bagdel og derved viser drengene, at pigerne rent faktisk er skabt med en popo.

 

Skolelederens (bort)forklaring er, at drengene ikke kan koncentrere sig i timerne, når pigerne sidder på deres stole, bøjet over bøgerne.

 

Hvilke drenge, hr. skoleleder?

 

Det blev heller ikke nævnt af nogen af de to gæster, Andreas Æbelø og Camilla Søe, selv om de var rygende uenige om forbuddet mod de korte bluser.

 

Æbelø mente, det var rimeligt med en forbud. Søe mente, at det måtte være drengene (hvilke?), der lærte at styre hormonerne, og at børnenes påklædning var forældrenes ansvar, ikke skolens.

 

Og man kan tilføje, at det jo ikke er bikini, børnene møder op i.

 

Det var rart, at det for én gangs skyld var to uenige, der var inviteret og ikke de sædvanlige to, der kan sidde og klappe hinanden på skulderen.

 

Hvis puritanismen skal vende tilbage til Danmark. Så er det måske til dét, vi skal spørge, hvorfor?

 

Seksualiseringen findes et helt andet sted hr. skoleleder

I årevis har vi været mange, der har råbt op – forgæves og for døve øren – om seksualiseringen af småpiger. Det består i, at hylle småpigerne godt ind om både hoved og hals samt selvfølgelig tildækkede arme og ben, så de ikke frister nogen.

 

At disse små seksualiserede piger ikke kan røre sig frit som danske børn er ligegyldigt, skal helst ikke berøres. Man kunne krænke nogen af de evigt krænkede.

 

Den livslange skade på pigernes helbred betyder intet. En ung studerende mandlig muslim belærte mig om, at ”de kan jo bare få D-vitaminindsprøjtninger.” Lige dér sluttede hans viden om D-vitaminmangel, og hvordan den afhjælpes, og at manglen forårsager svage håndled og ankler, som ud over smerterne forhindrer kvinderne i kunne leve et normalt liv.

 

De skiftende moder

Moderne har skiftet næsten så stærkt som årstiderne. Vi har haft moden med New Look (meget lange skørter), stramme skørter, der sluttede over knæet, miniskørt, minishorts, kjoler med enorm vidde og flerfarvede tylsskørt indenunder, strikkede kjoler, der smøg sig om kroppen, bluser og kjoler med bare rygge, jeans der skulle være flået op her og dér, og uha, uha en tid hvor vi smed BH’en.

 

Det var der ingen hund, der gøede ad. Engang.

 

Andreas Æbelø gjorde sit bedste for at afspore debatten. Uvist af hvilken grund kom han ind på drengenes hængerøvsbukser. Han mente tilsyneladende, at dette var relevant i en debat om seksualisering af piger. Tror han virkelig, at når drengene ser ud, som om mor har glemt at skifte den snavsede ble, der tvinger bukserne ned til knæhulerne, er så sexet, at pigerne falder i svime over det?

 

Kald dog en spade for en spade

Årsagen til skoleleder Bjarne Kynebs bekymring for pigernes mode på hans skole bunder jo i virkeligheden over dét, han ikke kan få over sine læber, nemlig at det er de muslimske drenge, der ikke kan styre sig.

 

Spørg imamerne om grunden til, at kvinder skal holde sig bag ved mænd, der beder. Det skyldes ifølge imamerne selv, at mændene ikke kan koncentrere sig om bønnerne til deres gud, hvis de har frit udsyn til kvindernes fristende bagdele.

 

Den tankegang er nu overført til Firehøjskolen i Vejle.

 

Som en begyndelse bliver det næste sandsynligvis højhalsede bluser med lange ærmer – også under en hedebølge – og jeans der ingen steder strammer.

 

Demonstration

Piger (og drenge, der ikke vil beskyldes for ikke at kunne styre deres teenagehormoner), burde demonstrere imod dette muslimske diktat.

 

De kan selvfølgelig helt sikkert regne med, at hele venstrefløjen møder op i sympati, som vi så det, da burkaen blev afskaffet. Måske er de endda så heldige, at der kommer en rigtig sød betjent forbi og giver et kram.

 

PS: TV2 Nyhederne meddelte fredag aften kl. 18.00, at skolen i Vejle har frafaldet sit krav.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…