Den unge kvinde og hendes mand troede, at de tog en taxa – men så oplevede de et mareridt, der er skabt af den slappe tyske udlændingepolitik

Faximili fra BILD.de

Sidste år i august var et australsk par i byen i Berlin. De så en bil holde ved kantstenen og troede, at det var en Uber-taxa. Så de steg ind.

 

Det udviklede sig til et mareridt. Hendes mand nåede lige at stige ud af bilen. Men så kørte den afsted med hende. Hun blev gruppevoldtaget i timevis af flere mænd med mellemøstlig baggrund.

 

Fortsatte md at voldtage

Sagen er nu for retten.

 

Den hovedanklagede omtales som Mohammed T. Han er frisør og kommer fra Irak. Og så er han for resten fader til tre børn. Han og hans medskyldige voldtog kvinden efter tur.

 

Men det berørte ham tilsyneladende slet ikke. Lige så totalt uberørt var han ifølge avisen BILD, da den kvindelige dommer spurgte ham:

 

”Hvilket menneskebillede? Anklagede, hvor var dit hjerte?”. Det udløste overhovedet ingen reaktion fra sexforbryderen fra Irak.

 

Dommeren kunne i retten oplyse, at offeret i dag lider af angstanfald og har søvnproblemer. Men Mohammed T. og hans kumpan var efter alt at dømme ravende ligeglade.

 

De fortsatte da også uden skrupler med at voldtage kvinder, når de lige havde lyst til det.

 

Fire timers mareridt for ung kvinde

I januar i år fik de to mænd øje på en 18-årig studine, der kom gående ud fra en klub på vej mod et tog. De trak hende ind i Mohammed T.’s varevogn. Her blev der taget kvælergreb på hende, så det sortnede for hendes øjne. Og så blev også hun voldtaget i bilen.

 

Men det skulle blive værre endnu.

 

Ifølge dommeren slæbte de hendes hen i en lejlighed i bydelen Spandau, hvor de igen voldtog hende. De truede hende: ”Uden for døren sidder seks af os.” Underforstået. ”Vi er parate til at fortsætte med at voldtage dig.”

 

Og det gjorde de faktisk. Først efter fire timers mareridt blev hun sluppet fri. I retten sagde dommeren, at hun siden da har været ude af stand til at tale om sin forfærdelige oplevelse.

 

Og gruppevoldtægterne fortsatte.

 

Lige før jul sidste år hev fire mænd en ung kvinde, der var ude at feste, ind i en varevogn. Herunder frisør Mohammed fra Irak og hans kammerat Wisam B.

 

Deres budskab til kvinden var råt og brutalt: ”Vi vil have sex.”

 

Den unge kvinde forsøgte fortvivlet at forsvare sig. Men hun bliver holdt fast af den ene mand, mens den anden mand voldtager hende. Hun har fået alvorlige kvæstelser.

 

”Jeg kunne godt tænke mig at se dig igen”

Da voldtægtsmændene var færdige med deres uhyggelige overgreb, smed de den unge kvinde ud af bilen, og så åbenbarede Mohammed T. sit groteske og uhyggelige kvindesyn.

 

Han holdt om sit fuldstændig ødelagte kvindelige offer og sagde: ”Jeg kunne godt tænke mig at se dig igen.”

 

Den irakiske mand forestillede sig på en eller anden pervers måde, at der var tale om et kærlighedsforhold! Han troede, at han skulle være kæreste med den kvinde, hvis liv han lige havde smadret.

 

Man kan næppe få en mere uhyggelig demonstration af det kvindesyn, som alt for mange muslimske mandlige indvandrere bringer med sig til Europa:

 

Kvinder er bare til for at underkaste sig manden og give ham sex, når han kræver det. De er ikke selvstændige personer.

 

Vil han have sex, så tager han sex. Og vil han derefter have mere sex, så tager han mere sex. At der så i mellemtiden er foregået en grufuld voldtægt, som ødelægger kvindens liv, det kan han ikke tage sig af.

 

To gruppevoldtægter om dagen

Så sent som i august i år blev en 16-årig tysk pige brutalt mishandlet og gruppevoldtaget gentagne gange af tre gerningsmænd på 18, 20 og 21 år. Det skete i byen Leer i Niedersachsen. To syrere og en iraker er sigtet for den bestialske forbrydelse.

 

Pigen er selvfølgelig fuldstændig ødelagt af dette mareridt.

 

Men den frygtelige kendsgerning er, at gruppevoldtægter efterhånden hører il dagens orden i Tyskland. Det tyske forbundskriminalpoliti (Bundeskriminalamt) oplyser over for BILD, at der sidste år blev registreret hele 704 sager vedrørende gruppevoldtægter. Altså i gennemsnit næsten to gruppevoldtægter om dagen!

 

Hver anden sigtede i sager om gruppevoldtægter har ikke tysk statsborgerskab. Derudover lever der jo mange med indvandrerbaggrund i landet, som har fået tysk statsborgerskab. indvandrere i landet, som har fået tysk statsborgerskab.

 

Hverken tyske medier eller tyske politikere synes at have fattet alvoren i denne udvikling. BILD skriver:

 

”Hyppigt kommer mændene (de sigtede, DKA) fra islamiske lande: Afghanistan, Syrien, Irak.” Dette mønster bekræftes af de aktuelle eksempler, som er omtalt ovenfor.

 

Afghanere

Avisen tilføjer: ”I forhold til deres andel af befolkningen er især afghanere stærkt overrepræsenterede.”

 

Alligevel har man i den seneste tid oplevet en alt for slap tysk holdning til at lukke migranter fra Afghanistan ind i landet.

 

Over 200 mennesker er lukket ind uden papirer som en del af en kaotisk evakuering fra Kabul, hvor politisk korrekthed synes at have vejet tungere end hensynet til den tyske befolkning.

 

Indenrigsminister Horst Seehofer advarer mod ”kriminelle af tung kaliber”, der er røget med i evakueringen. Flere af dem er sexforbrydere, herunder misbrugere af børn.

 

Men det vil man nødigt tale om i det Tyskland, som Angela Merkel efterlader sig. Merkel vi hellere tale om de mange, som man vil hjælpe til Tyskland. Ligesom vi i Danmark oplever det med udenrigsminister Jeppe Kofod.

 

Hvor ender Mette Frederiksen?

Østrigs forbundskansler Sebastian Kurz har derimod lagt en helt anden linje: ”Vi tager ikke imod nogen afghanere,” lyder budskabet fra Wien.

 

Den danske regering sender forskellige signaler. Integrationsminister Mattias Tesfaye er fortaler for en stram kurs, der lægger sig ret tæt op ad Kurz. Udenrigsminister Jeppe Kofods meldinger minder som sagt mere om Merkel.

 

Hvor ender Mette Frederiksen med at placere sig?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…