Den nye AW21 damekollektion fra Nordgreen: Inspireret af fortiden, designet til fremtiden

Er du bekendt med Nordgreen? Hvis ikke er du gået glip af noget, men frygt ej! Bedre sent end aldrig; Nordgreen er et fantastisk brand der gør sig i bæredygtige designerure.

 

De kombinerer bæredygtigt praksis med både æstetik og funktionalitet, hvilket resulterer i elegante og stilrene kollektioner af designerure; visionerne skabes i fællesskab med den prisvindende danske designer Jakob Wagner, som du måske genkender fra designsamarbejde med Bang og Olufsen, Cappellini, og mange andre.

 

Hvis jeg har vækket din nysgerrighed, og du søger klassiske elegante ure, men samtidigt gerne vil skåne klimaet og støtte bæredygtige brands, kan jeg kun anbefale dig at læse mere her.

Når fortid og fremtid mødes – Inspirationen bag kollektionen

Nordgreen har altid interesseret sig for tid og den spænding der opstår når fortiden og fremtiden mødes; passionen er blevet rettet mod deres nyeste kollektion, hvor Nordgreen har skabt et monokromt univers skabt ud af sammensmeltningen af deres to passioner.

 

Nordgreen dameure er skabt af gode materialer og kvalitetsbevidst håndværk, og urene bærer brandets signatur tidløse design, der sørger for at dit ur altid kan bæres.

 

Deres Native-model i den nye kollektion, er et godt eksempel på deres tidløse design, og hvordan de bliver inspireret af Norden og den nordiske identitet.

 

Natives urskive i den dybe og smukke Sunray blå er en hyldest til den indre ro og stille tempo som lægger sig over os om vinteren; den smelter vinterhimlens tørre stilhed sammen med Nordsøs rastløse dybde, og gennem dette kommer denne smukke blå farve.

 

Du kan vælge forskellige remme, alt mellem læder, mesh, eller også deres to-farvede link straps; her bliver det kolde og rå børstede metal slået sammen med det klassiske varme og elegante polerede guld eller rose guld. Nordgreen har flettet disse elementer sammen og giver uret et strejf af harmoni. Klassiske genstande fra den analoge verden møder altså produkter og holdninger fra fremtiden; bæredygtighed kombineres med klassisk design.

Hvem er Nordgreen?

Nordgreen kender du nok som et velkendt dansk efternavn, og sammensætningen af de to ord ’Nord’ og ’Green’ er inspirationen bag brandets designs.

 

I skabernes, Pascar Sivam og Vasilij Brandts øjne referer ’Nord’ til brandets nordiske identitet og designhistorie, mens ’Green’ symboliserer brandets engagement i miljøet, hvilket er to ting de ser som stærkt forbundet. Nordgreens vision er at bane vejen for fremtidens bølge af ansvarligt dansk design; for at kunne nå deres mål, udfordrer brandet kontinuerligt de danske designstandarder.

 

Forbindelsen til og respekten for naturen er udpræget i Norden. Bæredygtighed er en livsstil, og ansvaret over for de sociale og miljømæssige initiativer er et element vi alle er vokset op med; Nordgreen er derfor med til at skabe nyttige og langvarige løsninger, der er med til at forbedre livet for os alle. Hvert eneste medlem på Nordgreens hold deler samme topprioritet som skaberne bag brandet, hvilket er at udvikle bæredygtige løsninger og etablere et fælles værdisæt, der fremmer Nordgreens drøm om en mere bæredygtig industri; og gennem dette, en mere bæredygtig klode.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…